Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Bivši direktor turističke agencije nakon saslušanja PUŠTEN NA SLOBODU

Hronika
Autor:

Foto: Goran Šurlan/RAS Srbija

Muškarac čiji su inicijali S.A. iz Banjaluke, koji je uhapšen jutros zbog sumnje da je zloupotrebom službenog položaja ili ovlašćenja protivpravno prisvojio 63.000 KM, pušten je nakon ispitivanja u Policijskoj upravi Banjaluka, potvrđeno je u ovoj upravi.

Postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka odlučio je da nakon ispitivanja osumnjičeni bude pušten i da protiv njega u redovnoj proceduri bude dostavljen izvještaj za krivično djelo.

S.A. je osumnjičen da je prilikom prodaje turističkih aranžmana tokom 2017. i 2018. godine dobijeni novac prisvojio umjesto da ga položi na račun preduzeća u kojem je bio odgovorno lice.

On je uhapšen u akciji kodnog naziva “Aerodrom” nakon višemjesečne istrage vođene pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, tokom koje je oduzeta dokumentacija i saslušan veći broj osoba, što će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

Prema nezvaničnim informacijama, riječ je o Siniši Antiću, bivšem direktoru turističke agencije “Ars turs”, osumnjičenom da je za sebe zadržavao novac koji je agencija uzimala za realizaciju putovanja i obaveza prema drugim agencijama.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO