Hronika

BLOKIRALI TEREN I PRETRESLI KUĆU Povodom ubistva u Sarajevu oglasila se i PU Istočno Sarajevo

U potrazi za ubicom Nedžadom Čaušević pripadnici Jedinice žandarmerije PU Istočno Sarajevu blokirali su teren i pregledali kuću u mjestu Krupac, u kojoj je navedeni boravio i tom prilikom nisu pronašli osumnjičenog, saopšteno je iz PU Istočno Sarajeva.

BLOKIRALI TEREN I PRETRESLI KUĆU Povodom ubistva u Sarajevu oglasila se i PU Istočno Sarajevo
FOTO: D.S./KLIX/RAS SRBIJA

Oni su pojasnili da su danas obaviještena od strane Uprave policije MUP Kantona Sarajevo da je na teritoriji opštine Novi Grad, Kanton Sarajevo počinjeno ubistvo za koje se sumnjiči lice inicijala N.Č. iz Ilidže, te da se isto udaljilo u pravcu teritorije opštine Istočna Ilidža.

Pročitajte još

Brzom intervencijom policijskih službenika PU Istočno Sarajevo u mjestu Krupac, opština Istočna Ilidža lociran je N.Č. i automobil „golf 2“, kojim je upravljao navedeni U cilju pronalska i lišenja slobode izvršioca navedenog krivičnog djela Jedinice žandarmerije PU Istočno Sarajevo blokirali su teren i izvršili pregled kuće u mjestu Krupac – rekli su u PU Istočno Sarajevo.

Policijski službenici PU Istočno Sarajevo u saradnji sa pripadnicima policije MUP Kantona Sarajevo blokirali su uže i šire područje terena na kojem su pronašli putnički automobil, a zatim u blizini i beživotno tijelo navedenog lica.

U toku je uviđaj na licu mjesta u prisustvu tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu.