Zabava

"BORAC MOJ MALI” Pjevačica prolazi kroz teške trenutke, četiri mjeseca nije vidjela sina zbog njegove bolesti

Nadežda Biljić već šest mjeseci prolazi kroz životnu dramu, otkako se u martu ove godine prijevremeno porodila i na svijet donijela sina Longa, koji je tada imao samo kilogram i 300 grama.

"BORAC MOJ MALI” Pjevačica prolazi kroz teške trenutke, četiri mjeseca nije vidjela sina zbog njegove bolesti
FOTO: ZORAN ILIĆ/RAS SRBIJA

Maleni Longo danas nije životno ugrožen, ali ga Nadežda i dalje hrani pomoću sonde.

– Preživila sam pravi pakao otkako sam se porodila. Tu bol i tugu ne bih poželjela ni najgorem neprijatelju. Ljekari su morali hitno da me porode u 31. nedjelji trudnoće jer mi je šećer bio 26. Uradili su mi carski rez usred pandemije korona virusa. Četiri mjeseca smo bili odvojeni od sina. Nismo mogli da ga vidimo ni ja, a ni Toma – priča Nadežda.

Dodaje da je morala da sjedi kod kuće dok beba bila u bolnici sama.

– Prvi put sam ga ugledala tek kada je završeno vanredno stanje. Gledala sam ga preko stakla, a srce mi se slamalo. Možete li vi da zamislite tu muku i bol. Prolila sam more suza – rekla je za Informer Nadežda, koja je nasljednika dobila sa manekenom i učesnikom “Zadruge” Tomom Panićem.

FOTO: PERO JOVOVIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: PERO JOVOVIĆ/RAS SRBIJA

Pjevačica je opisala kako sada izgleda njihova svakodnevica.

– Hranim ga i dalje na sondu. Ima nezreo jednjak, ne može samostalno da guta i zato se hrani na sondu. Cjevčice mu idu od nosa do želuca i mi u njih špricem ubacujemo mlijeko. Borac je on moj mali! Nedavno je napunio šest mjeseci, a ima samo četiri kilograma i 30 grama. Naglašavam i tih 30 grama jer sam zahvalna Bogu na svakom gramu koji dobije. Iako je njegova kilaža mala, doktori smatraju da lijepo napreduje i da je živahna beba – rekla je Nadežda.

Dodala je da su ona i Toma išli na obuku kako da hrane rođeno dijete, piše Blic.

– Međutim, i pored toga smo prolazili kroz velike stresove. Najteže nam je bilo kada Longo iščupa sondu. Onda trčimo kod ljekara da je ponovo vrate, strahujemo da li se povrijedio. Ma strašne su to stvari. Vjerujem u svog sina i znam da će on uskoro početi da jede i da će biti zdrav. Na sreću, nema drugih zdravstvenih problema. Jedva čekam da sve ovo bude iza nas – rekla je Nadežda.