Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

BORBA S BOLEŠĆU Legendarni muzičar otkrio kako je morao ponovo učiti hodati i NOSITI PELENE

Zabava
Autor:

Foto: Tanjug/AP

Legendarni engleski muzičar Elton Džon ispričao je za BBC da je u potpunosti morao ponovo učiti hodati kada je zadobio ozbiljnu infekciju nakon operacije raka prostate.

On je ranije otkrio kako je teško podnio operaciju prije dvije godine koja je bila uspješna, ali zamalo se približio smrti kada se poslije toga razbolio na turneji u Južnoj Americi. Tada je vraćen na intenzivnu njegu u Veliku Britaniju gdje su uslijedile prave muke.

– Bukvalno sam morao ponovo naučiti hodati. Bio sam ekstremno bolestan. Sve o čemu sam mogao razmišljati dok sam ležao u svom bolničkom krevetu bilo je ‘molim te Bože, ne daj da umrem, želim da vidim svoju djecu’ i srećom, preživio sam – rekao je on u razgovoru za BBC.

Elton je objasnio kako je bio pirisljen i da nosi pelene.

– Bio sam na pozornici u Vegasu, pod velikom boli. Odradio sam šou noseći pelene i mislio o tome kada bi samo publika znala da pišam u tom trenutku – našalio se Džon dodavši da se osjećao poput bioničke žene jer su mu uklonjeni krajnici, debelo crijevo i crvuljak.

On kaže kako je danas dobro, ali osjeća da mu je ostalo još malo vremena.

Borba s bolešću kod ikonskog muzičara uslijedila je nakon njegove dugogodišnje borbe s zavisnošću o alkoholu i drogama. U međuvremenu, Džon je otkazao sve nastupe, prenosi Klix.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO