Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“BORBA SE NASTAVLJA” Poslanik Draško Stanivuković, nakon 7 dana, vraća se u BiH

Politika
Autor:

Foto: Privatna arhiva

Nakon kratke pauze, narodni poslanik PDP, Draško Stanivuković, vraća se u Banjaluku, te već sutra nastavlja sa svojim aktivnostima.

S obzirom na to da je razlog njegovog odlaska bila njegova ugrožena bezbjednost, sudeći po dolasku, stvari su se sada promijenile.

Kako je ranije rekao, njegov odlazak nije bio bijeg, već radni odlazak na koji je bio primoran.

– Borba će se i dalje odvijati u više pravaca, institucionalno i vaninstitucionalno. Cilj je da se u Srpskoj podigne bezbjednost na viši nivo, da se obezbijedi viši stepen građanskih prava, da se, uz saradnju ljudi različitih struka, borimo za zakon o porijeklu imovine, kako bi se iskorijenili malverzacije i kriminal – rekao je Stanivuković prije odlaska.

Kako nam je rekla portparol PDP, Anja Petrović, Stanivuković se vratio sa kratkog putovanja, te će već sutra razgovarati o daljim koracima, ali i onome što se dešavalo prethodnih dana u Banjaluci.

Podsjećamo, Stanivukoviću je prije nekoliko dana razbijeno auto, a zatim je objavio nekoliko audio snimaka, iz, kako tvrdi, policijske stanice u kojoj je inspektor prijetio njegovom saradniku Ivanu Begiću.

Poslije toga, i on i Ivan Begić su na kratko napustili Bosnu i Hercegovinu.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO