Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

BRENA ISKEŠIRALA 100.000 EVRA Novi veliki poduhvat Živojinovića (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: Vladimir Živojinović/RAS Srbija

Folkerka Lepa Brena renovira restoran koji posjeduje na Zlatiboru.

Lepa Brena potpuno preuređuje dvospratnu nekretninu koju posjeduje na popularnoj planini, a za sve će navodno morati da iskešira paprenih 100.000 evra.

– Od mnoštva nekretnina koje Živojinovići posjeduju, Breni je oduvijek bio najdraži restoran na Zlatiboru. Ona je i bila inicijator da se taj lokal kupi, budući da obožava da boravi na planini. Upravo zbog toga je taj restoran bio prvi na listi za renoviranje. U nekoliko nedjelja osmislila je sve, odlučila da će potpuno preurediti svaki ćošak, a zatim napravila računicu koja je pokazala da će morati da izdvoji nešto više od 100.000 evra – kaže izvor za Alo koji otkriva da folk zvijezda ne žali para kada je posao u pitanju.

Foto: Prva TV/Youtube/screenshot

-Iako za 100.000 evra može da kupi stan u prestonici, Brena ne žali ni centa uloženog u renoviranje. Dugo je planirala da potpuno preuredi sve i ne pita koliko košta kako bi sve ispalo baš kako je zamislila. Svjesna je kojom se brzinom razvija turizam te planine i da postoji razlog zbog koje se poslednjih godina toliko ulaže u izgradnju. Koliko god da je njen restoran radio odlično, smatra da uvijek može bolje i da će novi izgled lokala ne samo zadržati stare goste već i privući nove – ističe izvor za pomenuti medij, pa navodi da je pjevačica unajmila dvaput više radnika nego što je potrebno kako bi sve bilo gotovo što prije.

– Budući da uskoro kreće ljetna sezona, Brena želi da se renoviranje što prije završi. Ljetna i zimska sezona su najisplativije na planinama, zbog čega je uposlila najbolje radnike i čak dvostruko veći broj ljudi. Radnici rade dan i noć, a Brena planira da za nekoliko dana ode na Zlatibor i lično nadgleda završne radove. Kada je već iskeširala toliki novac, bila bi prava šteta da nešto ne bude po njenoj zamisli – zaključuje izvor Alo.

Lepa Brena i njen supug Boba Živojinović imaju luksuznu vilu Bežanijskoj kosi u Beogradu, čija je unutrašnjost kao iz bajke.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO