Zabava

Breskvica o Vojažu: Nismo ostali prijatelji, ne čujemo se

Mlada pjevačica Anđela Ignjatović Breskvica novom pjesmom "Srećan put" čvrsto je zauzela prvo mjesto na svim trending listama u regionu.

Breskvica o Vojažu: Nismo ostali prijatelji, ne čujemo se
FOTO: BRRRRESKVICA/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Pjesma u momentu objavljivanja ovog teksta ima 6,8 miliona pregleda, a za prvih 24 sata “skupila” je nevjerovatnih dva miliona.

Anđela kaže da ona i Mihajlo nisu ostali u prijateljskim odnosima nakon raskida, ali nije željela previše da govori o svom bivšem dečku, koji, sa druge strane, otvoreno govori o svemu.

– Pjesma je odgovor na sva pitanja koja su novinari, a i publika postavljali. To je moja strana priče i moj odgovor, to je to. U nekim momentima sam možda malo pustila mašti na volju, da se rimuje, da se uklopi… Sve je umjetnost. Definitivno, to je odgovor na sva vaša pitanja – rekla je Brekvica za Telegraf.

– Nismo ostali prijatelji. Ne čujemo se, nema potrebe. Nema zle krvi, sa srećom, sve top, ali mislim da nema potrebe za bilo kakvim kontaktom – dodala je Breskvica, prenosi Telegraf.

Anđelinu novu pjesmu pohvalila je i pop zvezda Jelena Karleuša, ali i jutjuber Baka Prase. Ona je pogledala video u kom je Bogdan komentariše i priznaje da ju je veoma iznenadio.

– Svi su mi poslali, porodica i ljudi iz posla, baš sam se iznenadila! Stvarno, nju pratim, mnogo je volim, poštujem i gotivim, to mi znači puno. Znači mi što su me starije kolege podržale, to je stvarno velika stvar. Snimila bih duet sa Karleušom, a da li bi ona sa mnom? – rekla je Anđela, a zatim se osvrnula na Jutjuberove komentare i ocjenu 10, za novi spot i pjesmu.

– Baka me je iznenadio, gledali smo video svi porodično, sve kul, video je zanimljiv skroz, hvala mu na ocjeni – rekla je Bresvica

 Iako je sada slobodna, tvrdi da nema udvarače.

– Ne branim se od udvarača, nema ih, ja sam u svoja četiri zida i to je to – iskrena je ova mlada djevojka.

Anđela je od pojavljivanja na muzičkoj sceni drastično promijenila imidž – od frizure, preko garderobe i šminke.

Kaže da je promjena razultat slobode.

– Nekako sam dobila slobodu da radim ono što hoću i ono što mi se sviđa, radim to što želim. Nosim crvenu kosu, jer mi se nosi crvena kosa. Oblačim se onako kako osjećam u tom trenutku. Imam slobodu, a to je najvažnije – rekla je Brekvica.

Prihvati notifikacije