Zabava

"Breskvica zaradila više od Ronalda" Pjevačica za minut UZELA 2.000 EVRA BAKŠIŠA na promociji albuma Slobe Radanovića, komentari samo pljušte

Anđela Ignjatović Breskvica podržala je Slobu Radanovića na promociji njegovog novog albuma, gdje je u jednom trenutku i zapjevala, za šta je nagrađena i velikim bakšišem.

"Breskvica zaradila više od Ronalda" Pjevačica za minut UZELA 2.000 EVRA BAKŠIŠA na promociji albuma Slobe Radanovića, komentari samo pljušte
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

Naime, Breskvičina pjesma “Gnezdo orlovo”, kojom je željela da predstavlja Srbiju na Еvroviziji, ali nije uspjela, sve češće se izvodi na privatnim veseljima, a mlada pjevačica je za ovu priliku izvela baš tu pjesmu, koja je pogodila sve prisutne, koji su zbog nje ostali praznih džepova na kraju večeri.

Iako u početku Breskvica nije htjela da uzme bakšiš, gosti su toliko navaljivali jer ih je dirnula u srce da je i pjevačica na kraju popustila pod pritiskom, a komentari prisutnih, koji su bili šokirani količinom novca koji je dobila za kratko vrijeme, bili su da je prešišala čak i najplaćenijeg fudbalera.

Pročitajte još

– Breskvica je zaradila više od Ronalda, čak ni on na svaki minut ne zaradi 1.000-2.000 evra, što je njoj pošlo za rukom. S ovom pjesmom je napravila takav rusvaj, novčanice su letjele na sve strane, najmanja je bila ona od 500 evra, svaka joj čast, ne može niko da joj parira trenutno na estradi – tvrdi izvor koji je bio na licu mjesta, piše Kurir.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu