Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

BUJNE GRUDI DOMINIRAJU Poručio Nives Celzijus da mora smršati, ona ga UNIŠTILA ODGOVOROM (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: nivescelsius/Instagram screenshot

Nives Celzijus jedna je od Hrvatica čije provokativne objave ne mogu proći nezapaženo, a pogotovo kada je riječ o njenom bujnom poprsju i raskošnim oblinama.

Pjevačica je vrlo aktivna na društvenim mrežama, a zbog njenog izgleda stalno se provlači ista dilema među pratiocima – ima li višak kilograma ili ne.

Nives je objavila provokativnu fotografiju u uskom kombinezonu na kojoj je u prvi plan stavila bujne grudi, inače njen glavni adut, a odmah se našao jedan muškarac koji je napisao: „Na dijetuuu”. Ona mu nije ostala dužna, pa je ubrzo odgovorila.

View this post on Instagram

U krevet ili ? 🤔

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

– Zašto se uvijek povede rasprava oko najbenignijih komentara? I hvala na komplimentu, draga. Gospodin je jedan od onih muškaraca koji nije u DM dobio pažnju koju misli da mu pripada, pa reaguje onako kako taj tip muškaraca misli da bi trebalo, udarajući ženu tamo gdje vjeruje da najviše boli. Samo ne boli, jer niti smo mi žene toliko prazne niti on raspolaže informacijom da je Kardi Bi moj ideal ženske ljepote, što znači da mi treba još desetak kila kako bih mu se približila – obrazložila je Nives, koja ja dobila veliku podršku i komplimente za izgled u kojima su joj poručili da ništa ne treba mijenjati.

(Expresstabloid)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO