Zabava

ZORANNAH OPET OPERISALA GRUDI Evo zašto je moralo da joj bude ugrađeno 600 KUBIKA

Fotorafijama na Instagramu pokrenula je brojne komentare, a juče je na Jutjub kanalu objavila vlog u kojem je iznijela sve detalje.

ZORANNAH OPET OPERISALA GRUDI Evo zašto je moralo da joj bude ugrađeno 600 KUBIKA
FOTO: ZORANNAH / YOUTUBE

Napomenula je da su joj grudi na slikama koje je postavila na Instagramu izgledale natečeno jer se fotografisala samo 10 dana nakon operacije. Istakla je da je na Intagramu dobila brojne komentare da joj “to nije trebalo”,.

– Još nemamo finalni izgled, sutra će biti četiri nedelje od operacije. Zadovoljna sam za sada, ali čekam da poprime pravi izgled – rekla je Zorannah i dodala da su grudi i dalje u određenim dijelovima otečene.

Blogerka je prvi put operisala grudi prije dvije godine i kako je istakla, željela je tada da joj grudi budu što manje.

FOTO: G. SRDANOV/RAS SRBIJA
FOTO: G. SRDANOV/RAS SRBIJA

Insistirala je da joj se maksimalno ugradi 350 kubika i da implantat bude visok.

Međutim, ljekar je odabrao implant srednjeg profila objasnivši da je širina implantata zavisi od visine. Srednjim rješenjem želio da je nadomjesti širinu kako bi razmak između grudi bio manji. Doktor joj je saopštio i da je 350 kubika malo za njen grudni koš.

Nije odustajala od svoje odluke, a onda je primjetila da njene grudi nakon operacije mijenjaju oblik. Prikazala je u videu kako su izgledale četiri mjeseca i godinu i po dana poslije hiruškog zahvata.

Odluku da drugi put operiše grudi, donijela je za doček 2020. nakon što nije bila zadovoljna time kako joj stoji haljina.

Pročitajte još

– Razmak je bio ogroman, moje grudi su totalno pale. Ne kažem da ima nečeg lošeg u dojenju, daleko od toga, ali moje grudi su bukvalno izgledale kao moje prirodne, narasle zbog trudnoće i pale zbog dojenja – rekla je Zorana.

Potražila je savjet petoro ljekara i svi su joj rekli da je zbog veličine njenog grudnog koša implantat mora da bude između 550 i 650 kubika. Šokirala se time, ali je shvatila da treba da posluša savjete stručnjaka.

Zoranu je drugi put operisao ljekar koji je i prvi put operisao njene grudi. Ugrađen joj je implantat od 600 kubika i kako je rekla, njene grudi su manje nego što je očekivala. Ipak, sačekaće godinu i po dana prije konačne procjene.

Na Jutjubu dobija pohvale zbog izgleda, mada neki stiču utisak da Zorana nije zadovoljna, piše Žena Blic.