Hronika

BURAN VIKEND U Banjaluci uhapšeno 6 osoba zbog droge

Tokom proteklog vikenda banjalučka policija imala je pune ruke posla i uhapsila je šest osoba zbog droge, a većina ih je pod uticajem narkotika upravljala vozilima.

policija rs ilustracija
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

U PU Banjaluka su rekli da su prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka zaustavili i kontrolisali vozilo „folksvagen“ kojim je upravljao Ž. J. i on je podvrgnut ispitivanju na droge. Utvrđeno mu je prisustvo opojnih droga „THC 10“ i „Amfetmin“ u organizmu. Takođe, kod Ž.J. pronađena je i oduzeta određena količina marihuane upakovana u PVC foliju.

Zatim su policajci kontrolisali i automobil „mercedes“ koji je vozio D. Č. iz Banjaluke. Tom prilikom i kod njega je utvrđeno prisustvo droge u organizmu.

Pročitajte još

Tokom kontrole kod D.Č. su pronađene dvije PVC vrećice u kojima se nalazila određena količina marihuane.

U policiji su rekli da su uhapsili i A.K.M. iz Republike Slovenije. Naime, kod njega je pronađena i uz potvrdu oduzeta prozirna folija u kojoj se nalazila određena količina kokaina. Slovencu je uručen  prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga.

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka su uhapsili i A.V. iz Banjaluke, zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Naime, policijski službenici su tokom obavljanja redovnih poslova i zadataka, u Banjaluci u ulici Branka Popovića, izvršili kontrolu putničkog vozila kojim je upravljao A.V., koje je podvrgnuto ispitivanju na prisustvo opojnih droga, kojom prilikom je utvrđeno prisustvo opojne droge „Metadon“ u organizmu.

– Prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka, policijski službenici Policijske uprave Banjaluka su u ulici Patre, uhapsili F.M. iz Banjaluke, zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH. Naime, prilikom kontrole vozila „reno“ kojim je upravljao F.M., isti je podvrgnut ispitivanju na prisustvo opojnih droga, kojom prilikom je utvrđeno prisustvo opojnih droga „kokain“ i „Amfetmin“ u organizmu – pojasnili su u PU Banjaluka.

Zatim je uhapšen i S. T. iz Banjaluke. Naime, policijski službenici su tokom obavljanja redovnih poslova i zadataka, u Banjaluci u ulici Radoja Domanovića, obavili kontrolu vozila kojim je upravljao S.T. koji je podvrgnut ispitivanju na prisustvo opojnih droga, kojom prilikom je utvrđeno prisustvo opojne droge „THC – 10“ u organizmu.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu