Zabava

CAR NAPRAVIO HAOS Aleksandra odabrala ime za kćerku, Filip neće ni da čuje

Bivša rijaliti učesnica, Aleksandra Nikolić, porodila se juče i na svijet donijela devojčicu.

Aleksandra NIkolić i Filip Car poziraju
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

Naime, Aleksandra je carskim rezom je na svijet donijela djevojčicu, a njih dvoje su za nasljednicu odabrali ime Leona, međutim Nikolićeva je željela da joj se kćerka drugačije zove.

Nikolićeva je jednom prilikom tokom “lajva” na društvenoj mreži TikTok izjavila da je donijela odluku i da će svojoj kćerkici dodijeliti ime Talija, što znači sreća, ili zvijezda pod kojom se neko rodi, ili sudbina. U tom periodu, starleta nije bila u dobrim odnosima sa Carem, te je po svemu sudeći, o imenu odlučivala sama.

– Zbog nje ću se boriti i izdržati sve, jer će moja preslatka djevojčica imati sve. Filipa ne bih da komentarišem, on je nečovjek za mene i monstrum, i da umre, ne zanima me! Željela sam da budemo u korektnim odnosima, ali to je džabe. Od njega ne tražim apsolutno ništa. Što se tiče bebe, imam jednu želju. Jako bih voljela da se beba zove Talija, meni je to prelijepo – priznala je bivša zadrugarka tada.

Filipu Caru se to nije nimalo dopalo pa je zbog toga tada napravio haos uživo, te istakao da nikako neće dozvoliti da mu kćerka nosi “takvo ime”.

– U aprilu dolazi djevojčica, ali o imenu razmišljam puno. Čuo sam da je Aleksandra rekla Talija, možda joj je to palo napamet, možda, zato što ćemo biti razdvojeni, pa malo kod nje, malo kod mene. Ne dolazi u obzir! Majka Slovenka, kćerka Talija, kao Italija, fali još i sin, da ga nazovemo Francuz… Ovo su imena: Vila, Vita, Lela, Liona, Una, Klara, Lana – poručio je tada bijesno nekadašnji učesnik “Zadruge”, a kako je prinova dobila ime Leona, izgleda da je njegova bila zadnja.

Porođaj je protekao u najboljem redu, a majka i beba se dobro osjećaju.

Car planira romantičnu vjeridbu

Podsjetimo, kako je Blic nedavno pisao, Filip priprema romantično iznenađenje Aleksandri nakon što izađe iz porodilišta.

– Pripremiće joj romantično iznenađenje, a ukoliko sve bude po planu i Aleksandra prista da se uda za njega, on namjerava da oni i njihova beba žive zajedno. Najviše bi volio da to bude kod njega, u Hrvatskoj. Sa svadbom ne žuri, najbitnije mu je da beba bude zdrava, pa će se vjerovatno vjenčati kada bude i krštenje djeteta naredne godine – rekao je izvor, piše Republika.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu