Zabava

ČARI SVJETSKOG LUKSUZA Ceca renovirala vilu na Dedinju, od onoga što sada ima ZASTAJE DAH

Svetlana – Ceca Ražnatović privela je kraju sve radove koji su godinama trajali u njenom domu na Dedinju i sada može da uživa u velikom bazenu, sauni, prostoru za masažu.

ČARI SVJETSKOG LUKSUZA Ceca renovirala vilu na Dedinju, od onoga što sada ima ZASTAJE DAH
FOTO: PETAR MARKOVIĆ/RAS SRBIJA

Poslije nekoliko godina renoviranja unutrašnjeg dela luksuzne vile na Dedinju, pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović završila je i posljednju stavku, bazen, koji će u narednim ljetnjim danima posebno prijati kako njoj, tako i cijeloj porodici.

Uz pomoć arhitekte, Ceca je proširila bazen, a prostorija gdje se on nalazi dopunjena je spa centrom, dijelom za kozmetičko uljepšavanje, te fitnes prostorom. Kako Blic saznaje, čitava porodica Ražnatović uživaće u čarima oaze mira.

Najviše se ovome radovala muzička zvijezda koja je pristalica uživanja u kućnom prostoru.

– Ceca je oduvijek voljela da ulaže u kuću jer smatra da je to mjesto gdje ima najviše mira i gdje voli da provodi veći dio slobodnog vremena. Za vrijeme ljeta najviše voli da boravi na Kipru, a kada je u Beogradu uživa u porodičnom domu. Prije nekoliko godina Ceca je imala napravljen čitav projekat kako želi da proširi bazen i napravi manji SPA centar koji bi se nalazio u prizemlju vile.

Nije ništa željela da prepusti slučaju, te je pored svega dodala i dio gdje bi mogla da vježba kako ne bi morala da ide u teretanu kada poželi da se bavi sportom. Prije nekoliko godina započela je renoviranje, ali najveći problem predstavljali su majstori koji su odugovlačili radove. Zbog toga je Ceca bila primorana da promijeni nekoliko majstora, a posljednjih mjeseci je bila odlučna da sve što prije bude završeno – objašnjava izvor blizak porodici Ražnatović.

Dodaje da je prije nekoliko sedmica Ceca uspjela da se prepusti potpunom uživanju. Bazen, sauna, veliki džakuzi, prostor za masažu, dio u kojem se nalazi prostor za uljepšavanje samo su dio onoga što se nalazi u novom dijelu porodičnog doma. Više neće morati da odlazi kod frizera i šminkera, već će sve moći da obavi u porodičnom domu. Poseban dekor i pojedine stavke koje su oplemenile Cecin životni prostor uvezeni su iz inostranstva. Ceca nije žalila novac da sve dovede do savršenstva, a vodila se time da sve podsjeća na vile koje imamo prilike da gledamo u holivudskim filmovima – dodaje izvor.

Naglašava da je popularna pjevačica sve upotpunila kristalnim lusterom koji posebno privlači pažnju zbog svog izgleda, ali i biljkama koje su ovom prostoru dale posebnu notu i sve izgleda kao u prestižnim hotelima.

Podsjećanja radi, 2014. godine mediji su pisali kako Ceca renovira porodičan dom, a pet godina kasnije, uspjela je da sve radove privede kraju i uživa u domu kakvom je oduvijek željela.

Veljko prvi zaplivao u bazenu

Među prvima na bazenu je uživao Veljko Ražnatović, koji se na društvenim mrežama pohvalio fotografijom sa bazena. Nakon napornih treninga, prepustio se relaksaciji u bazenu, a pratiocima je poslao i sljedeću poruku: “Dome, slatki dome”.

(Blic)

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu