Gradovi

CILJ MJESTO GRADONAČELNIKA I PET ODBORNIKA Ujedinjena Srpska predstavila kandidate u Zvorniku

Spremnost Gradskog odbora Ujedinjene Srpske u Zvorniku je na vrhunskom nivou i spremni smo za nadolazeće izbore na kojima nam je cilj da osvojimo mandat gradonačelnika, kao i pet odborničkih mandata.

CILJ MJESTO GRADONAČELNIKA I PET ODBORNIKA Ujedinjena Srpska predstavila kandidate u Zvorniku
FOTO: UJEDINJENA SRPSKA

To je izjavio kandidat US za gradonačelnika Zvornika Kostadin Vasić, na konferenciji za novinare koja je održana ispred Gradske uprave Zvornik.

Osim Vasića, njoj su prisustvovali predsjednik stranke Nenad Stevandić, članovi Predsjedništva Gradskog odbora US Zvornik i kandidati za odbornike.

Stevandić je izjavio da je Ujedinjena Srpska prva politička partija koja donosi planove i programe razvoja gradova, kako Banjaluke kao glavnog grada, tako i manjih gradova poput Zvornika.

FOTO: UJEDINJENA SRPSKA
FOTO: UJEDINJENA SRPSKA

-Strategije razvijaju visokoobrazovani i visokokotirani ljudi koji su članovi mnogih međunarodnih institucija i organizacija koje se striktno bave strategijama razvoja gradova. Takođe, Ujedinjena Srpska je politička organizacija koja pruža priliku mladim i obrazovnim ljudima koji predstavljaju budućnost Republike Srpske. Ztao smatramo da možemo da pružimo bolju budućnost gradu i Republici, jer ne želimo da u 21. vijeku putna i komunalna infrastruktura bude presudna u izbornom procesu – poručio je Stevandić.