Regioni

“NIKO NE TREBA DA SE LJUTI” Kandidat US za gradonačelnika Zvornika poručuje da će izbori pokazati da su druga partija u Srpskoj

Kostadin Vasić kandidat je Ujedinjene Srpske za gradonačelnika Zvornika na predstojećim lokalnim izborima.

“NIKO NE TREBA DA SE LJUTI” Kandidat US za gradonačelnika Zvornika poručuje da će izbori pokazati da su druga partija u Srpskoj
FOTO: US

Ujedinjena Srpska predstavila je danas u Zvorniku i kandidatsku listu za Skupštinu grada, čiji je nosilac predsjednik Gradskog odbora ove stranke Siniša Ilić.

Potpredsjednik Ujedinjene Srpske Natalija Trivić rekla je da će Vasićevom kandidarturom ova stranka imati pet kandidata za načelnike i gradonačelnike lokalnih zajednica u Srpskoj.

– U Zvorniku očekujemo odlične rezultate, a te rezultate možemo da potkrijepimo podacima da Ujedinjena Srpske, u posljednje dvije godine, ima intenzivan rast, zahvaljujući prije svega sve većim ulaskom mladih, obrazovanih ljudi u ovu stranku – rekla je Trivićeva na konferenciji za novinare u Zvorniku.

Vasić je pojasnio da se kandidovao jer ova stranka ni poslije svih razgovora nije uspjela da koaliciju koju ima na republičkom nivou preslika na Zvornik, te da na takvu odluku niko ne treba da se “ljuti”.

✅ [ЗВОРНИК]Данас је у Зворнику одржана конференција за медије поводом представљања градоначелничког кандидата и…

Posted by Уједињена Српска – Ujedinjena Srpska on Saturday, August 15, 2020

On je dodao da će Ujedinjena Srpska vlastitim kapacitetima pokazati da je najbrže rastuća stranka i da će poslije lokalnih izbora pokazati da je po snazi druga politička partija u Republici Srpskoj.

Pročitajte još

Nosilac odborničke liste Ujedinjene Srpske u Zvorniku Siniša Ilić uvjeren je da će osvojiti najmanje četiri mandata, te je istakao kako očekuje veliku podršku građana i za gradonačelnika i za Skupštinu grada.

– To je najmlađa lista čiji je prosjek starosti 27 godina – rekao je Ilić.