Zabava

ČLAN POPULARNE MUZIČKE GRUPE Ovo je muž Gorice Popović sa kojim se rijetko pojavljuje u javnosti (FOTO)

Čuvena glumica Gorica Popović decenijama je jedna od omiljenih na našoj sceni, a zanimljivo je to što se ne zna mnogo o njenom privatnom životu, te ni to da joj je suprug uspješan saksofonista.

ČLAN POPULARNE MUZIČKE GRUPE Ovo je muž Gorice Popović sa kojim se rijetko pojavljuje u javnosti (FOTO)
FOTO: GORAN SRDANOV/RAS SRBIJA

Naime, riječ je o Nenadu Petroviću, inače poznatom saksofonisti, džez muzičaru, kompozitoru i članu grupe “Zabranjeno pušenje”, sada već “No Smoking Orchestra”, prenosi Blic.

Ovaj skladan par koji se rijetko pojavljuje na gradskim dešavanjima nedavno je proslavio 28 godina braka na Srebrnom jezeru, gdje imaju porodičnu kuću.

View this post on Instagram

Neša.❤

A post shared by g.cici (@gorica.ci) on

– Mi uživamo u tome što je to tako. Hvala bogu, sarađivali smo zajedno na nekim projektima. On mi je često pomagao kad mi je trebalo nešto u vezi s muzikom. Ja sam pjevala pjesme za „Peline đakonije”, a on ih je zapisivao i pravio aranžmane. Onda sam ja učestovala na koncertima „No smoking orkestra”, radili smo i operu „Dom za vešanje” s Emirom Kusturicom. Nema potrebe da se zajednički nešto muvamo. On to prosto ne voli. Dosta je skroman čovjek. To nam nije neophodno. Mislim da je dovoljno to što radimo i da se znatiželja publike na tome zaustavi – rekla je Gorica.