Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Članovi opštinskog odbora DNS Istočna Ilidža napustili stranku

Politika
Autor:

Foto: dnsrs.org

Članovi Opštinskog odbora Demokratskog narodnog saveza /DNS/ Istočna Ilidža jednoglasno su donijeli odluku o istupanju iz članstva ove stranke, zbog, kako je navedeno, nezadovoljstva radom i organizacijom DNS-a u proteklom periodu.

Iz stranke su istupili svi članovi koji su prisustvovali jučerašnjoj sjednici Opštinskog odbora DNS-a, što je više od 65 odsto ukupnog članstva ove stranke u Istočnoj Ilidži, saopšteno je iz Opštinskog odbora DNS-a.

Odluku o istupanju iz stranke podržali su funkcioneri DNS-a iz Istočne Ilidže, kao i dio opštinskog i gradskog odborničkog kluba.

Tokom sjednice, kojoj nije prisustvovalo rukovodstvo opštinske organizacije DNS-a, razgovarano je o aktuelnoj političkoj situaciji nakon proteklih izbora i dešavanjima unutar stranke.

U saopštenju je istaknuto da će, sada već bivši članovi ove stranke, te funkcioneri svoj politički angažman nastaviti u novoj stranci, koja će biti formirana na temeljima Nezavisnog demokratskog kluba u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Članovi koji su prisustvovali jučerašnjoj sjednici podržali su ideje i viziju Nedeljka Čubrilovića i dali mu punu podršku u formiranju nove političke partije.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO