Sudbine

CRNE SLUTNJE SU SE OSTVARILE Otkriveni detalji misteriozne smrti inflenserke koja je nađena GOLA PORED PUTA

Instagram model i influenserka Aleksis Šarki, čije je nago tijelo nađeno pored puta u Hjustonu nakon što je nestala 27. novembra prošle godine, zadavljena je – saopštili su zvaničnici u utorak, potvrdivši sumnje njene majke.

CRNE SLUTNJE SU SE OSTVARILE Otkriveni detalji misteriozne smrti inflenserke koja je nađena GOLA PORED PUTA
FOTO: INSTAGRAM

Dvadesetšestogodišnja žena nestala je u Teksasu nakon što se navodno posvađala sa suprugom Tomom Šarkijem (49), a njeno tijelo je našao radnik gradske čistoće u Hjustonu, koji je, vidjevši noge kako vire iz žbunja, u prvi mah pomislio da je u pitanju lutka iz izloga.

Žrtvini prijatelji su nakon toga izjavili da je namjeravala da se razvede od muža, jer ga se plašila, a Tom Šarki je rekao da je sa njihovim brakom sve u redu i da pomaže istražiteljima. Takođe je rekao da je siguran da će hjustonska policija „naći sve koji su umiješani“, prenosi Blic.

Za sada niko nije uhapšen i istraga i dalje traje. Mediji su ranije izvještavali da na njenom tijelu nije bilo vidlivih povreda.

Aleksisina majka Stejsi Robinolt u decembru je izjavila da je morala da se „bori“ s kćerkinim mužem da bi vidjela njeno tijelo pošto je prije dvije nedjelje prekinuo kontakt s porodicom, prenio je Njujork post. Prije objavljivanja rezultata obdukcije ona je u intervjuu lokalnim medijima rekla da je smrt njene kćerke „sasvim sigurno posljedica zločina“.

Aleksis se udala u decembru 2019, a mjesec dana kasnije se preselila u Hjuston.

– Bila je divna žena – napisao je njen suprug nakon njene smrti i objavio njene slike u vjenčanici.

– Nikad nisam vidio niti osjetio takvu ljepotu! Ti si moj svijet! Zbog tebe mi je život bio predivan! Ti su dala smisao mom postojanju i pokazala mi kako se stvarno voli!

Stejsi Robinolt je rekla da joj je „srce prepuklo“ kad je saznala da joj je kćerka mrtva.

Prije nego što je tijelo nađeno, majka, koja živi u Pensilvaniji, ispričala je za Ajvitnis njuz da su se prijatelji posljednji put čuli s njom 27. novembra u 18 sati.

Ona je rekla da su ona i kćerka imala mnogo posla na Dan zahvalnosti i da su se čuli samo nakratko, a da je petak naprosto proletio.

– Nisamo razgovarale, a onda je u petak uveče nestala i od tada se nismo čule – rekla je tada za KPRC 2.

Tom prilikom je izjavila da je kćerka otišla poslije svađe s nekim i da nije uzela kola.