Društvo

"ČUVAJTE PRAVE PRIJATELJE" Lijepa voditeljka poslala EMOTIVNU PORUKU iz bolnice (FOTO)

Voditeljka Ika Ferer-Gotić 7. septembra je podijelila vijest na Tviteru da je nakon dvije godine ponovo i završila na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS).

"ČUVAJTE PRAVE PRIJATELJE" Lijepa voditeljka poslala EMOTIVNU PORUKU iz bolnice (FOTO)
FOTO: N1/SCREENSHOT

Drugi put u bolnici za isto kao i prije dvije godine. Dolazim otvorenog uma. Spremna na sve. Jer, čovjek ima mnogo želja, a kada je bolestan, samo jednu. Ja dvije. Da su mi i djeca zdrava. I got this – napisala je Ika u prvoj objavi iz bolnice.

No, uprkos teškoj situaciji, zahvalna je prijateljima koji joj pišu i šalju bezbroj poruka podrške

– Samo u ovakvim situacijama čovjek uvidi ko su pravi prijatelji. I srećna sam, jer nisam znala da vas toliko ima. Hvala svima vama koji svaki dan pitate kako sam, nasmijavate me, zabavljate dok su minute postale sati. Dobro sam, paze me i jedva čekam da vas zagrlim – napisala je Twitteru.

Podsjećamo, krajem 2018. godine, novinarka Ika Ferer Gotić, kolabirala i završila na Neurološkom odjelu Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu. Tada je za Dnevni avaz kazala da su je spasili kolektiv N1 televizije i brza reakcija Hitne pomoći.

– Sve se desilo na poslu. Osjetila sam da mi je počela trnuti desna strana glave još tokom vijesti u jutarnjem živom programu, ali sam izgurala do kraja, otrčala do redakcije i srušila se. Moje kolege odmah su reagovale i Hitna je stigla vrlo brzo. Divan kolektiv! Znali su bez panike šta i kako da urade.