Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Cvijanović: Sve stranke treba da se konsultuju o VAŽNIM PITANJIMA ZA SRPSKU

Politika
Autor:

Foto: Srna

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je danas da treba nastaviti sa održavanjem međustranačkih konsultacija u Srpskoj o važnim pitanjima za Republiku, bez obzira da li su u pitanju stranke vlasti ili opozicije.

Cvijanovićeva, koja je i potpredsjednik SNSD, rekla je novinarima u Šipovu da takav odnos ove stranke treba da postoji i sa PDP, koji je “naslutio određene kontakte sa SNSD”.

– Nije bilo zvaničnih kontakata, ali znam da je bilo komunikacije i da postoji određeni dogovor u vezi sa tim kada prođu ljetni odmori – rekla je Cvijanovićeva.

Ona je podsjetila da su se prvi sastanci o važnim pitanjima za Srpsku sa opozicionim strankama, među kojima je i PDP, ranije i desili na inicijativu SNSD.

– Nema razloga da to SNSD ne želi. Dakle, biće komunikacije i ima mnogo važnih tema za Republiku o kojima bi trebalo da razgovaraju i vlast i opozicija – rekla je Cvijanovićeva komentarišući ranije najave sastanka SNSD sa predstavnicima PDP.

Ona kaže da ima stvari koje su dnevnopolitičke i koje ne zahtijevaju stranačke razgovore, ali strateške teme traže razgovor partija, posebno onih koje su parlamentarne.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO