Zabava

"Da Mustafa dobije dom i mašnu" Marija Šerifović želi pomoći pjevaču iz Zenice koji živi ispod mosta (VIDEO, FOTO)

Mariju Šerifović pogodila je priča o uličnom pjevaču Mustafi Hrustiću iz Zenice koji već nekoliko dana živi ispod mosta jer od svojih angažmana i novca koji zaradi nije mogao plaćati stanarinu.

Marija Šerifović
FOTO: VESNA LALIĆ/RINGIER

Mustafa je u videu Srećka Stipovića ispričao kako bi se on prijavio na “Zvezde granda”, no “ne može sa 10 maraka tamo otići”.

Pročitajte još

– Trebaš imati para da se fino obučeš, pa mašnu i fino čist da si. Treba se predstaviti, ime prezime, odakle si, koliko imaš godina… Ja bih se prijavio da imam tu mogućnost. A drugo nemam ni roditelja, nemam nikog svog – kazao je Mustafa u videu koji je podijelila Marija.

– Ovaj momak spava negdje u Zenici ispod mosta. Ako bilo ko iz Zenice može i želi neka ga nađe, neka mi se javi i neka mi bude kontakt. Da Mustafa dobije dom. I MAŠNU – napisala je Marija na svom Instagram storiju.

Marija Šerifović želi pomoći pjevaču iz Zenice koji nema krov nad glavom
FOTO: SERIFOVIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

– U šatoru Mustafa živi već šest dana, a najgore je što ne vidi “svjetlo na kraju tunela”. Odnosno ne zna kako će zaraditi novac da zakupi jednu sobicu i osigura sebi hranu za život. Mustafa nema roditelje, a ni rodbinu. Sada bi mu bilo najbolje pronaći bilo kakav stalni posao da može zaraditi za život jer od pjesme se više ne može živjeti bez obzira na talenat. Svi koji žele pomoći Mustafi mogu ga kontaktirati na mobilni broj +387 62 363 562”, napisao je Srećko ispod videa na Jutjubu, prenosi Kliks.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije