Sudbine

"Da otac gurne dijete u ruke ubica" Rada Manojlović van sebe zbog stravičnog ubistva Vanje Gorčevske (14)

Ubistvo četrnaestogodišnje djevojčice Vanje Gorčevske (Đorčevske) u Severnoj Makedoniji potresla je javnost žirom Balkana, a mnoge ličnosti sa javne scene oglasile su se povodom stravičnog zločina.

Rada Manojlović, Vanja Gorčevska
FOTO: MILAN ILIĆ, MUP SEVERNE MAKEDONIJE / RINGIER

Za ubistvo djevojčice za sada osumnjičeno je pet osoba, od kojih je četiri privedeno, a jedna os njih je i Vanjin otac.

Potencijalna umješanost oca djevojčice u ubistvo šokiralo je javnost, a tim povodom oglasila se i pjevačica Rada Manojlović, koja nije mogla da stane imuna na ovu vijest.

Ona je na društvenoj mreži “X” iskazala je nevjericu i oštru osudu povodom vijesti da je otac djevojčice označen kao osoba koja je “tipovala” rođenu kćerku kako bi od njene majke iznudio novac.

Da otac gurne dijete u ruke otmičara i ubica… Ovo je tragedija za sve nas, a najviše za njen mladi i bezgrešan život. Počivaj u miru, draga Vanja. Ja ovo ne mogu da vjerujem, u najgorim filmovima nisam vidjela, ne mogu ni da zamislim da takvi ljudi postoje! Jadna ona, nije mogla da bira “oca” i zbog toga je platila glavom u svojih 14 godina! Žalost, tuga, nemoć – napisala je Rada na svom profilu i iznijela nove informacije do kojih je javnost nedavno došla:

Pročitajte još

– Otac učestvovao u otmici svoje 14-godišnje kćerke da bi je iskoristio da iznudi novac od bivše žene koja je prodala stan, otmičari se uspaničili kad je krenula potraga za njom i ubili je! Znači, otac učestvovao u otmici i u ubistvu svoje kćerke – dodala je pjevačica.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu