Zabava

Tezga koja se ne odbija: Đani, Rada i Jana uzeće po 70.000 EVRA ZA NOĆ

Pjevači Radiša Trajković Đani, Rada Manojlović i Jana Todorović zaradiće po 70.000 evra na tezgi u Beču u oktobru, a biznismen i vlasnik kluba i lanca hotela dao je sve od sebe da tri zvijezde dovede u isto vrijeme u klub.

radiša trajković đani jana todorović rada manojlović
FOTO: MILAN ILIĆ, MITAR MITROVIĆ, SHUTTERSTOCK / RINGIER

Kako se ranije potrefilo da Đani, Rada i Jana pjevaju na različitim mjestima na kojima su imali već ugovorene tezge, domaćin iz Beča je dao ponudu koja se ne odbija, pa je uspio da ih ubijedi da dođu kod njega.

– Đani i Jana imali su svirku na drugom mjestu jer već neko vrijeme pjevaju u paketu. Kad ih je domaćin iz Beča zvao da ih pita za ovaj datum, svi su rekli da ne mogu da pomjeraju tezgu. On je rekao da mu dolazi društvo koje preko 10 godina nije vidio i da je spreman da plati cijenu koju kažu, hotel i sve što ide uz to. Đani i Jana su rekli da sve razumiju, ali da imaju tezgu kod prijatelja kom često pjevaju i da ne bi bilo u redu da otkažu. Tada je rekao da je spreman svakome da plati po 70.000 evra, pa su se ipak prebacili i rekli da će vidjeti šta mogu da urade. Na kraju su pristali da se sve ugovori – priča izvor blizak Jani i dalje otkriva da je Rada na keca prihvatila ponudu.

FOTO: ZORAN ILIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: ZORAN ILIĆ/RAS SRBIJA

– Rada je rekla da je u tom terminu slobodna, pa se začudila otkud da gazda ponudi tolike pare. Objasnio joj je da mu je plan da njih troje dovede da mu zabavljaju društvo i da je zato odriješio kesu. Sve je organizovano na kraju, čak i hotel sa mogućnošću da u Beču ostanu nekoliko dana ukoliko ne žure da se vrate u Srbiju poslije tezge.

– Čovjeka koji nas je zvao poznajem godinama. Problem je što sam već imao svirku, ali taj prijatelj je razumio. Sve je ovo posao, na kraju krajeva, a o sumama na ovu krizu ne bih da pričam – rekao je Trajković, dok je Rada poručila da se raduje što će da pjeva sa starijim kolegam.

Pročitajte još

– Neumjesno je da pričam o cijenama, ali svi znaju da ja volim kad na slavljima pjevam s kolegama koje su mi drage. Mi smo uigrana ekipa i sve što mogu da kažem jeste da će goste da sačeka lud provod.

Pjevač je prije nekoliko mjeseci pjevao na privatnom veselju u Smederevu, kod porodičnog prijatelja, a od gostiju i domaćina je tokom veselja dobio čak 50.000 evra bakšiša, kao i dva sata roleks. Kako su tada preneli mediji, Đani je nekoliko puta pjevao kod ljudi koji su ga pozvali da uveliča slavlje, a tom prilikom je poveo i najbliže, pa su na veselje krenuli i njegovi sinovi Miloš i Marko, kao i supruga Slađa. Oni su se veselili s gostima, a Trajković je, na kraju, ipak vratio satove gostu koji ga je častio da mu otpjeva dvije pjesme, piše Republika.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije