Zabava

"Dajte 100.000 EVRA, pa ću pristati" Lepa Lukić traži ogromnu lovu, a evo i za šta

Pjevačica narodne muzike, Lepa Lukić otkrila je na šta je najviše novca trošila, kako podnosi duga putovanja ali se dotakla i najvoljenijih kolega koje je nedavno izgubila.

"Dajte 100.000 EVRA, pa ću pristati" Lepa Lukić traži ogromnu lovu, a evo i za šta
FOTO: ZORAN ILIĆ/ RINGIER

Na samom početku razgovora, priznala je kako podnosi turneje, ali i duga putovanja, a nedavno se vratila iz Kanade.

– Bilo je prelijepo, pet vikenda sam pjevala, bilo je fantazija. Ne pada mi ništa teško, jer je moj organizam već navikao na tumbanje. Letjela sam nekada i po 12 sati, tako da to nije ništa novo. Kanada i Srbija, razlika je oko šest sati, mnogi ljudi ne mogu poslije sedam dana sebi da dođu, meni je super palo – kaže ona.

Pročitajte još

Lepa je dala odgovor na mnoge spekulacije koje kruže, a to je, da je najviše u životu para trošila na garderobu.

– Istina je. Kada sam počinjala da pjevam, bila sam željna svega jer sam potekla iz sirotinjske porodice. U to vrijeme nisam imala ni za čarape a kamoli za haljinu. Kada sam postala zvijezda, u Beču, Minhenu, gdje god da sam išla, kupovala sam i trošila sve na garderobu – priznaje.

Pjevačica je progovorila o današnjem trendu pisanja biografija, ali i tome da li bi ikada pristala da neko piše o njenom životu.

– Za 100.000 evra bih dozvolila da pišu o meni. Bilo bi mnogo jako, imam mnogo što šta da kažem o svom životu. Sama da pišem memoare, to me ne interesuje, ali imala sam ponude da pišu o meni – kaže Lepa.

Lepa je priznala i da li se ikada opekla na “čaj za dvoje”, kako i glasi jedan od njenih najvećih hitova i šta jer ono što je trpjela zarad ljubavi, prenosi Blic.

– Kad sam bila čaj? U ljubavi ne. Dok je lijepo, lijepo je, kad nije hajde zdravo. Nikada nisam voljela oženjenog čovjeka, nikome nisam djecu rodila, nije bilo potrebe ništa da trpim – odlučna je ona.

Pjevačica je otkrila i čiji odlazak sa estrade ju je najviše pogodio u posljednje vrijeme.

– Mnogi su me pogodili, Marinko, Tozovac, Merima, Drljača. Svi su oni bili dobri sa mnom, zaista nema pjevača na estradi sa kim ja ne razgovaram – završila je svoje izlaganje pjevačica u emisiji Premijera Vikend Specijal.

Prihvati notifikacije