Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

DALA MILIONE NA OPERACIJE Bila je LJEPOTICA, a danas je IZOBLIČENA MASA i izgleda ŠOKANTNO (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: Profimedia

Krajem 90-ih, kada su plastične operacije još uvijek bile svojevrsni tabu i malo ih je žena praktikovalo, Žozelin Vajldstajn postala je popularna širom svijeta upravo zahvaljujući njima, ali i papreno skupog razvoda od prebogatog francuskog trgovca umjetničkim dijelima Aleka Vajldstajna.

Tabloidi su bili žedni sočnih detalja iz privatnog života ove dame, koja je ubrzo zbog specifičnog izgleda dobila nadimak “Žena mačka”.

Upućeni su za Žozelininu izobličenost i opsjednutost estetskim korekcijama krivili upravo njenog bivšeg supruga koji je po svaku cijenu želio da ona izgleda više nalik na mačku, a posljedice njegove psihološke torture ostale su trajno vidne.

Foto: Profimedia

Navodno je ova 64-godišnjakinja potrošila ukupno 2 miliona dolara na različite zahvate, a sve kako bi udovoljila Aleku koji je imao strast prema velikim, divljim mačkama.

No, Vajldstajn, koji je preminuo 2008. godine, je takve pretpostavke svojevremeno oštro demantovao.

– Ona je luda. Uvijek bih saznao posljednji šta je uradila. Mislila je da može da popravlja svoje lice kao da je parče namještaja. Koža ne funkcioniše tako. Ali, ona nije slušala – rekao je u intervjuu za “Vanity Fair”.

Ovaj brak se, možda i očekivano, završio razvodom, i to nakon što je Žozelina Aleka pronašla u krevetu sa 21-godišnjom ruskom manekenkom. Iste noći on je uperio pištolj u svoju ženu, a vrlo brzo uslijedila je brakorazvodna parnica, jedna od najvećih u istoriji, uz mnogo svađe, uvreda i međusobnih optužbi.

Ekscentrična Švajcarkinja izašla je iz ovog braka bogatija za 1.7 milijardi dolara, a nakon razvoda se gotovo povukla iz javnosti. Tek ponekad se pojavi ruku pod ruku sa svojim partnerom – modnim dizajnerom Lojdom Klajnom, s kojim se zabavlja još od početka 2000-ih.

Foto: Profimedia

Ona je prošle godine, poslije dvije decenije ćutanja, konačno dala intervju, otkrivši da se povukla zbog svoje djece i njihovog mirnog života, a da sada kada su odrasli više ne mora da ćuti. Istakla je i da tokom 20 godina braka sa Vajldstajnom nije bilo samo loših stvari, već upravo suprotno – da su mnogo toga lijepog zajedno uradili.

Takođe, dodala je da je oduvijek imala mačkaste oči i da to nije razlog zašto se podvrgla hirurgiji, a zaključila je i da je ne dotiču tuđi komentari.

– Nemam šta da dokažem, na kraju krajeva – ne zanima me – prokomentarisala je.

(Žena Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO