Zabava

DANAS PRIJATELJI, SUTRA LJUTI PROTIVNICI Ovi znakovi će vam najbrže postati neprijatelji

Granica između ljubavi i mržnje je tanka, no ona je još tanja kod određenih horoskopskih znakova. Zavisno o tome kada su rođeni, nekim ljudima ćete se zamjeriti puno lakše nego drugima, a ovo je pet znakova horoskopa s kojima je najlakše postati neprijatelj.

DANAS PRIJATELJI, SUTRA LJUTI PROTIVNICI Ovi znakovi će vam najbrže postati neprijatelji
FOTO: SHUTTERSTOCK

Ovan

Nepredvidivim Ovnovima lako se možete zamjeriti u bilo kojem trenutku, a kada se to dogodi, od njih možete očekivati eksplozivnu reakciju. Ako se nađete na listi njihovih neprijatelja, možete biti sigurni da će za to znati svi, no njihove osvete se ne trebate pribojavati jer će vas u tom slučaju jednostavno izbrisati iz svog života i zaboraviti da postojite.

Blizanci

Blizanac danas može biti vaš najbolji prijatelj, a već sutra najgori neprijatelj. Karakterizira ih promjenjiva narav i brzopletost kod donošenja mišljenja o drugim ljudima, a ako ih povrijedite, sigurno ćete postati tema njihovih tračeva koje su nerijetko u stanju i izmisliti.

Lav

Lavovi žele biti omiljeni u društvu i prijatelji sa svima, a nađete li se na njihovoj listi neprijatelja, učiniće sve što mogu kako bi vas pred svima ostalima prikazali u najgorem svijetlu. Ipak, Lavovi ne miješaju profesionalni život s privatnim pa su veće šanse da će neprijatelje steći na poslu nego među rodbinom i prijateljima.

Djevica

Djevice nemaju puno prijatelja i očekuju da će njihovo prijateljstvo s onima koje imaju trajati cijeli život. Vjeruju da se prijateljstvo temelji na međusobnom poštovanju pa je neuzvraćanje istog i najlakši način da im se neko zamjeri. Kada Djevice shvate da se neko druži s njima samo iz neke svoje lične koristi, tu će osobu odmah i zauvijek isključiti iz svog života.

Škorpija

Škorpije teško stiču prijatelje i otvaraju se samo onim ljudima kojima vjeruju u potpunosti. Od osoba koje nazivaju prijateljima očekuju da će im to biti do kraja života, no ako ih samo jednom iznevjerite ili povrijedite, stećete neprijatelja za cijeli život.

(Index)

Prihvati notifikacije