Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

DARKO LAZIĆ SE NIJE ODVAJAO OD NJE Ana Sević je prije pet godina preživjela TEŠKU SAOBRAĆAJNU NESREĆU

Hronika
Autor:

Foto: G. Srdanov/RAS Srbija

Darko Lazić nalazi se još uvijek u vještačkoj komi u kojoj je zbog teških povreda koje je zadobio u utorak ujutru kada se svojim automobilom četiri puta prevrnuo i sletio u livadu. Ana Sević, pjevačica i još uvijek zakonita supruga Draka Lazića 2013. godine doživjela je takođe tešku saobraćajnu nesreću.

Ona je tada bila sa svojim kolegama Stefanom Petrušićem i Vanjom Mijatović, a vraćali su se sa humanitarnog koncerta. Udes se dogodio na auto putu Beograd-Novi Sad. U periodu oporavka Darko je bio uz nju. Njihova čljubav tada je bila jedna od najvećih na estradi i pjevač se od svoje drage nije odvajao ni sekunde.

Njoj su tada konstatovane povrede zbog kojih je morala da miruje, a sve vrijeme uz nju je bio Darko. Grudni koš joj je naprsao, izmještena su joj bila četiri vratna pršljena, a u koljenima joj se od siline udarca pojavila voda.

– Zahvlana sam bogu što smo živi. Narednih desetak dana moraću da snosim ortopedsku kragnu, a bolove podnosim zahvaljujući lijekovima – ispričala je Ana tada.

– Srećom, to veče sam uspio u sekundi da reagujem i da izbjegnem stub na toj rampi jer inače bi ishod najvjerovatnije bio fatalan – pričao je Petrušić, koji je vozio te noći prije pet godina.

Podsjetimo pjevač je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prije šest dana kod Pećinaca, na ulasku u njegovo rodno selo Brestač zadobio je teške povrede. Polomljena mu je jagodica, butna kost, kao i karlica, imao hematom na glavi, a rebra koja su polomljena oštetila su i plućno krilo. Zbog unutrašnjeg krvarenja izvađena mu je slezina, a bio je i na dijalizi zbog smanjenog rada bubrega.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO