Hronika

Davor Dragičević za SRPSKAINFO: Uskoro ću objaviti SNIMAK UBISTVA mog sina, zbog toga VLADA PANIKA u policiji i tužilaštvu

Uskoro ću objaviti snimak ubistva mog sina Davida Dragičevića, a tada će nastati pravi haos u Republici Srpskoj i BiH, izjavio je za Srpskainfo Davor Dragičević.

Davor Dragičević za SRPSKAINFO: Uskoro ću objaviti SNIMAK UBISTVA mog sina, zbog toga VLADA PANIKA u policiji i tužilaštvu
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

On je istakao da nisu tačne tvrdnje policije da je on nudio 15.000 evra za montirani snimak ubistva.

Imao sam informaciju da to istražuju, ali svi znaju da to nije tačno. Poručujem im da imam snimak ubistva kojeg su snimile kamere na Rajfajzen banci, a na kojem se sve detaljno vidi, između ostalog i to ko ga je ubio. Zbog toga vlada velika panika i u policiji, ali i u banjalučkom tužilaštvu – rekao je Davor za Srpskainfo.

Pročitajte još

Davor nam je rekao da ima probleme i oko ekshumacije posmrtnih ostataka njegovog sina Davida.

– Podnijeli smo zahtjev za ekshumaciju. Međutim, sada nam traže još neke papire i punomoći. Traže da to dostavimo u roku od sedam dana ili će nam biti odbijena mogućnost da ekshumiramo tijelo. Pokušavamo da na vrijeme dostavimo te papire, iako je riječ o namjernoj opstrukciji. Ako mi ne odobre, lično ću ga iskopati i iznijeti iz ove države – istakao je Dragičević.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije