Hronika

DEBEO DOSIJE Mladić koji je pucao u "mecedes" iza sebe ima niz krivičnih djela, među njima i POKUŠAJ UBISTVA

Beograđanin N.J. (27), koji je uhapšen zbog sumnje da je iz vozila u pokretu izrešetao parkirani "mercedes" na Karaburmi, pa nastavio da pravi haos po gradu, i ranije je hapšen zbog više krivičnih djela.

DEBEO DOSIJE Mladić koji je pucao u "mecedes" iza sebe ima niz krivičnih djela, među njima i POKUŠAJ UBISTVA
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Uhapšeni muškarac koji je juče napravio potpunu pometnju u Beogradu je i ranije hapšen zbog ileganog držanja oružja, krađa, falsifikovanja, nasilja u porodici i napada na policiju. U svom debelom dosijeu N.J. ima i pokušaj ubistva, prenosi Blic.

– Dovodio se u vezu sa pucnjavom iz 2015. ispred kluba “Plastik”, kada je ranjen državljanin Turske. Stranca je pogodio metak ispaljen ispred kluba, nakon što je obezbeđenje izbacilo tri gosta, koji su sjeli u auto i pucali na obezbjeđenje. Jedan hitac prošao je kroz vrata i pogodio gosta – kaže izvor lista Kurir.

Pucao, pa pretukao mladića

N.J. (27) je uhapšen sinoć zbog sumnje da je iz vozila u pokretu izrešetao parkirani “mercedes” na Karaburmi, potom pretukao mladića (25) u Mirijevu i pucao u vazduh.

Drama se dogodila u ponedjeljak oko 19.30, kada je kako se sumnja N.J. pucao na “mercedes” iz vozila marke “reno” kojim je upravljao.

– Pretpostavlja se da je motiv za divljanje neraščišćeni račun oko narkotika. “Mercedes” se vodi na ženu, ali ga, prema policijskim operativnim saznanjima vozi S.R, koji je poznat policiji po krivičnim djelima vezanim za drogu – kaže izvor i dodaje da je N.J. brzom i efikasnom akcijom uhapsila Interventna jedinica 92.

– U njegovom “renou” nađeni su meci i pištolj, koji je imao u nelegalnom posjedu – dodao je izvor.