Zabava

Dekolte je bukvalno pucao na njoj: Najfatalnija bivša srpska snaja sinoć je napravila karambol (FOTO)

Crvenim tepihom u Veneciji sinoć su prošetale neke od najpoznatijih dama u svijetu mode i filma, ali je definitivno najviše pažnje privukla manekenka Adrijana Lima u nevjerovatno izazovnoj kreaciji.

Dekolte je bukvalno pucao na njoj: Najfatalnija bivša srpska snaja sinoć je napravila karambol (FOTO)
FOTO: VOGUE/YOUTUBE/SCREENSHOT

Adrijana je na Venecija film festival stigla ruku pod ruku sa novim dečkom, ali identitet ovog muškarca još nije poznat s obzirom da ga je fatalna Brazilka prvi put predstavila u javnosti.

Par je razmijenjivao nježnosti na crvenom tepihu, no daleko više interesovanja privukla je sama 40-godišnjakinja koja se pobrinula da svi pogledi budu upereni samo u nju!

Ona je izgledala senzacionalno u dugačkoj crvenoj haljini sa šljokicama koja je istakla njenu sjajnu figuru, ali i hrabar dekolte akcentovao je bujne grudi ove crnke.

Toaleta brenda Etro imala je provokativne izreze u predjelu struka, kao i gola leđa i dubok šlic, te je Lima definitivno upotrijebila sve svoje adute kako bi bila u centru pažnje!

A to joj je definitivno pošlo za rukom!

Podsjetimo, Adrijana na našim prostorima nosi nadimak “sprska snajka” jer je sa proslavljenim košarkašem Markom Jarićem bila u braku 2009. do 2016, a par je i nakon razvoda ostao u dobrim odnosima, prije svega zbog odgajanja kćerkica – Valentine i Sijene, prenosi Žena Blic.

Prihvati notifikacije