Zabava

"Sad nemam snage da pričam" Desingerica zabrinuo objavom iz bolničkog kreveta (FOTO)

Dragomir Despić Desingerica objavio je snimak iz bolnice i zabrinuo fanove.

Dragomir Despić Desingerica
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

Naime, kontroverzni reper Dragomir Despić Desingerica, je nedavno priveden na Paliluli zbog navodne vožnje pod dejstvom psihoaktivne supstance, a nakon toga je izašao iz pritvora.

Njemu je bilo određeno zadržavanje u trajanju do dvanaest sati, nakon čega je napustio policijsku stanicu.

– Za sve dešavanja od danas i juče ću da se oglasim u narednom periodu jer je juče počeo moj odmor, a vidim da ga nemam. Ja nikako da se odmorim, bajo. Odmor, bajo, bez telefona, nastupa i opet havarija. Nije sve kao što izgleda i što piše. Samo malo da se odmorim, pa ćemo da iznosimo papire, tako dalje i tako bliže. Nama se juče završila sezona nastupa, cijelo ljeto smo imali nastupa. Mnogo sam se davao, bio sam bolestan, polomljen, bolestan sam nastupao i jedva sam čekao da dođe jučerašnji dan i da se odmorim 10 dana kao čovjek, bez tenzije i muzike. Sad nemam snage da pričam, ništa više neću pričati. Ja hoću lijepo da objasnim celu situaciju, šta je bilo, kako je bilo, da li sam kažnjen i koliko sam kažem, sve redom, pa da svakome bude jasno šta se tu desilo – govorio je Desingerica putem svojih storija na društvenoj mreži Instagram.

Sada je kontroverzni reper zabrinuo javnost snimkom iz bolnice. Pokazao je i da ima braunilu u ruci, kao i da trenutno prima infuziju.

Inače, reper je negirao korišćenje droge, a priznao je prekoračenja brzine, prenosi Blic.

Desingerica, obajva
FOTO: DRAGOMIRDESPIC_DESIGN / INSTAGRAM

Po nalogu sudije za prekršaje, u određenom roku treba da donese zaključen sporazum o priznanju prekršaja za brzinu. Za drogu mora da donese nalaz ljekara, analizu krvi. Ukoliko ne dostavi te dokaze u predviđenom roku, sudija za prekršaje će da ga kazni i za prekoračenje brzine i za vožnju pod dejstvom droge.

Podsjetimo, Dragomir Despić je u “BMW X6” zaustavljen na Paliluli, jer je vozio bez tablica, a tom prilikom utvrđeno je da je pozitivan na psihoaktivnu supstancu kanabis nakon čega mu je određeno zadržavanje od 12 časova.

Reper je inače, pokušao i da izbegne odvođenje u policijsku stanicu tvrdeći da je poznata ličnost.

Inače, Desingerica od trenutka kada je kročio na scenu, ne prestaje da šokira javnost svojim postupcima. On je poznat po skandaloznim nastupima na kojima udara publiku patikom, poliva ih alkoholom i pokazuje bušne čarape, a nedavno se pojavio i snimak kako divlja po putu.

Njihovi nastupi su bili zabranjeni u pojedinim gradovima zbog skandaloznog ponašanja.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije