Hronika

Detalji jezivog porodičnog nasilja: Sin sjekirom nasrnuo na majku i oca, u kući zatečeni TRAGOVI KRVI

P.M.(44) iz Svojnova kod Paraćina jutros oko 6.30 sati nakon kraće svađe, u porodičnoj kući u ovom selu, zgrabio sjekiru i napao i teško povrijedio oca D.M.(70) i majku D.M.(68).

Detalji jezivog porodičnog nasilja: Sin sjekirom nasrnuo na majku i oca, u kući zatečeni TRAGOVI KRVI
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

U policiji kažu da je u Svojnovu došlo do porodičnog nasilja kada je sin P.M. inače psihički bolesnik, sjekirom udario oca u glavu, a onda i sječivom posjekao majku po licu.

Na lice mjesta ubrzo je pored policije izašla i ekipa Hitne pomoći koja je teško povrijeđene roditelje transportovala u Opštu bolnicu u Paraćinu.

Pročitajte još

Prema riječima dežurnih ljekara, majka je zadobila više povreda u predjelu lica, dok se otac sa teškim tjelesnim povredama nalazi u komi i njegov život je ugrožen.

Nasilnog sina P.M. policija je uhapsila i on je odvezen, ali se za sada ne zna da li je i on prvo odveden u bolnicu ili je odmah odvezen u pritvor.

Policija trenutno obavlja uviđaj u kući u Svojnovu, a nezvanično se saznaje da je u divljanju sina sve polomljeno, i da su u kući vidljivi tragovi krvi, ali i borbe roditelja sa sinom, piše Informer.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu