Hronika

Detalji NOVOG HORORA u Domu "Rada Vranješević": Portir (60) štićenicu ljubio u usta i dodirivao po grudima

Protiv M. J. (60), portira u Domu "Rada Vranješević" u Banjaluci, podnesen je izvještaj banjalučkom tužilaštvu zbog sumnje da je seksualno zlostavljao štićenicu ove ustanove, ekskluzivno saznaje Srpskainfo.

Detalji NOVOG HORORA u Domu "Rada Vranješević": Portir (60) štićenicu ljubio u usta i dodirivao po grudima
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Prema našim saznanjima, ovaj predator se sumnjiči da je počinio krivično djelo polna zloupotreba djeteta starijeg od 15 godina, a izvještaj protiv njega podnijela je Policijska uprava Banjaluka.

– Prema prijavi, M. J. se sumnjiči da je djevojčicu seksualno iskorištavao u periodu od kraja septembra prošle, do 6. januara ove godine. On je iskoristio psihičku nezrelost štićenice i veliku nesrazmjernost u godinama i zrelosti između njih – kaže naš sagovornik.

Izvor Srpskainfo pojašnjava, da je ovaj portir pomenuto krivično djelo počinio u više navrata u dvorištu i u prostorijama Doma.

Pročitajte još

– Prema prijavi koja je podnesena protiv njega, portir je štićenicu više puta ljubio u usta, te je dodirivao po grudima i stražnjici – kaže izvor Srpskainfo.

On je dodao da je nad portirom obavljena kriminalistička obrada, odnosno uhapšen je i ispitan na ove okolnosti.

Podsjetimo, ovo je drugi slučaj obljube štićenica pomenutog Doma koji je otkriven proteklih mjesec dana.

Prvo je policiji prijavljeno da je portir A. K. seksualno iskorištavao djevojčicu mlađu od 15 godina, a taj slučaj policiji je prijavljen 17. decembra. U međuvremenu njemu je određen jednomjesečni pritvor.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije