Hronika

Detalji pljačke kod Srpca: Obio aparat za igre na sreću i ukrao oko 500 maraka

Za samo desetak minuta pripadnici Policijske uprave Gradiška rasvijetlili su krađu u Srpcu i uhapsili Zorana Tadića iz tog grada, a koji su od policije krio u njivi.

Detalji pljačke kod Srpca: Obio aparat za igre na sreću i ukrao oko 500 maraka
FOTO: ZEKA COMERC/FACEBOOK/SCREENSHOT

Naime, policiji u Srpcu juče oko pola časa iza ponoći, prijavljeno je da je u toku pljačka u ugostiteljskom objektu u mjestu Razboj Ljevčanski, opština Srbac.

– Brzom i efikasnom reakcijom policijskih službenika, nedaleko od mjesta krađe za samo desetak minuta pronađen je i uhapšen Z.T. On je osumnjičen da je obio ulazna vrata ugostiteljskog objekta, ušao u unutrašnjost, te obio aparat za igre na sreću i iz istog ukrao oko 500 maraka – rekli su u PU Gradiška.

Pročitajte još

Daljim operativnim radom, policijski službenici došli su do saznanja da je on iste noći obio ulazna vrata od Matičnog ureda, ušao u unutrašnjost istog, a u namjeri da uz upotrebu fizičke snage uđe u unutrašnjost prodavnice, ali nije uspio.

Izvor Srpskainfo je pojasnio da je on rukama razvalio panel koji se nalazi između Matičnog ureda i prodavnice i pokušao ući u prodavnicu. Međutim, tom prilikom je oborio stalaže, i tako aktivirao alarm, pa je pobjegao bez plijena.

Tadić je godinama poznat policiji po krađama.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu