Zabava

DETALJI ROĐENDANA NOVAKOVOG SINA Sve je bilo dogovoreno danima unaprijed, Jelena insistirala na jednoj stvari

Prije nego što su oduvali svjećice sa torte sa svojim prvencem teniser je šetao i trenirao, dok je ponosna mama šetala psa i čitala knjigu u kafiću kompleksa u kojem žive.

DETALJI ROĐENDANA NOVAKOVOG SINA Sve je bilo dogovoreno danima unaprijed, Jelena insistirala na jednoj stvari
FOTO: A. DIMITRIJEVIĆ/RAS SRBIJA

Novak i Jelena Đoković već sedam dana borave u Beogradu, gdje uživaju u vremenu provedenom s porodicom i prijateljima. Upravo zato bili su posebno radosni što su svi zajedno dočekali Stefanov rođendan baš u Beogradu. To je najviše obradovalo Novakove i Jelenine roditelje koji zbog pandemije nemaju često priliku da budu s unucima.

Đokovićev prvenac juče je napunio šest godina. Kako je mini-proslava dogovorena nekoliko dana unaprijed, Đokovići su juče opušteno provodili vrijeme. Dok je Nole kao i obično prije podne iskoristio za trening koji je trajao nekoliko časova, Jelena je sunčan dan provela u bašti kafića ispred njihovog doma. Društvo joj je pravio pas, a vrijeme u kafiću ispunila je čitanjem knjige.

Novak Đoković u Beogradu

– Jelena i Novak se ovdje ponašaju poput svih komšija, jako su srdačni i normalni ljudi. Nije prvi put da ona slobodno popodne provede u kafiću sama i ujedno proćaska i sa komšijama koje su u prolazu. Nole takođe svako veče izađe ispred zgrade i druži se sa komšijama, ali i pokazuje radoznalim klincima kako da drže pravilno reket i igraju tenis – ispričao nam je komšija koji živi u komšiluku Đokovića.

FOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ/RAS SRBIJA

Kako saznajemo, zbog pandemije Novak i Jelena nisu željeli veliko slavlje za Stefana, već intimnu proslavu sa najbližima.

– Pokloni u oba slučaja ne bi izostali jer ih Stefan svakako dobija od baka i djedova bez obzira na bitne datume. Jelena je ta koja insistira na edukativnim igračkama i knjigama, pa većina poklona bude u tom maniru. Torta je bila s likovima njegovih omiljenih crtanih junaka, uz neizostavno pjevanje pjesmice „Danas nam je divan dan”. Stefan, kao i sva druga djeca, voli da se druži sa mališanima iz komšiluka, pa su mu i oni čestitali divan dan – kaže naš izvor. Inače, Đokovići ne kriju koliko uživaju u roditeljstvu, a Novak je emotivnom porukom čestitao sinu rođendan:

– Srećan rođendan heroju tatin. Hvala što nam unosiš bezgraničnu ljubav u živote i što nas podsjećaš da svakim danom radimo na sebi i budemo što bolji ljudi i roditelji. Volimo te.

Jelena je nebrojeno puta ponovila da se sa rođenjem Stefana i ona ponovo rodila:

– Koliko si samo promjena unio u naše živote, mali veliki učitelju. Zahvaljujući tvojoj mudrosti i strpljenju smo i bolji roditelji seki Tari.

Uz Novaka i Jelenu i njihovi nasljednici uživaju da provode večeri u komšiluku, pa se često igraju ispred zgrade s ostalim mališanima. Veče pred rođendan Nole je izveo Stefana ispred zgrade, gdje se družio sa djecom iz komšiluka i vježbao tenis. Dok je Nole neobavezno ćaskao s komšijama, mališan je sve vrijeme šetao sa reketom i vježbao udarac, te pokazao da je vrlo moguće da će krenuti tatinim stopama, piše Blic.