Hronika

Detalji tragedije u Vršcu: Mladić (17) koji je poginuo vozio bez dozvole, uoči nesreće objavljivao snimke sa proslave (FOTO)

Mladić B.K. (17), koji je stradao u teškoj nesreći u Vršcu, nije imao izdatu vozačku dozvolu.

Mladić u Vršcu nastradao
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE

Kako saznaje Blic, sumnja se da je do nesreće došlo zbog neprilagođene brzine, a mladić i djevojka koji su bili u kolima su teško povrijeđeni. Postupak neće biti pokrenut iz razloga što je vozač poginuo. Dvoje putnika u vozilu su zadobili teške tjelesne povrede rečeno je u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu.

Do saobraćajne nesreće je došlo sinoć oko 00.15 časova u Uljmi.

Naime, postoji sumnja da je vozio neprilagođenom brzinom, bez izdate vozačke dozvole. Kao i da je prešao na stranu puta namijenjenu vozilima koja se kreću iz suprotnog smjera, nakon čega je sletio sa puta i udario u drvo, rečeno je u tužilaštvu.

Pročitajte još

“Neka te anđeli čuvaju”

Kako su prenijeli mediji, mladić se vraćao sa proslave.

Kako se vidi na njegovim društvenim mrežama, on je sinoć objavljivao video snimke sa proslave, na kojoj je bio nasmijan i sa drugarima. Počivaj u miru, neka te anđeli čuvaju – napisao je na društvenim mrežama drug stradalog mladića.

“Golf” smrti

FOTO:
FOTO:

On je u trenutku kobne nesreće vozio “golf”, a kako se vidi na društvenim mrežama, on je često kačio automobile, a između ostalog upravo i “golf”.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije