Sudbine

DJECA NAPRAVILA DIJETE Ivan (10) i Darija (13) imali odnos, ona ostala trudna, a sada planiraju da budu roditelji

Priča o desetogodišnjem Ivanu iz ruskog grada Zelengorska koji je navodno napravio dijete 13-godišnjoj Dariji obišla je svijet.

DJECA NAPRAVILA DIJETE Ivan (10) i Darija (13) imali odnos, ona ostala trudna, a sada planiraju da budu roditelji
FOTO: BLICTV/SCREENSHOT

Ljekari tvrde da je to nemoguće, a trudna djevojčica se tom prilikom klela da nije imala drugog partnera.

Njih dvoje su se, uz dozvolu roditelja, prije tri godine čak pojavili na ruskoj televiziji, na kojoj je Daria ispričala da su se upoznali 2019., te i da su se zaljubili na prvi pogled. Oboje su tvrdili kako su zaljubljeni i da žele da zadrže dijete. Tom prilikom, i ljekari su iznijeli svoj stav o mogućnosti da desetogodišnjak napravi dijete.

Ljekari bili sumnjičavi po pitanju oca djeteta

Teoretski, oba djeteta bi mogla biti reproduktivno zrela – rekao je tom prilikom lokalni pedijatar Nikolai Skorobogatov.

Urolog Evgenij Grekov se nije slagao i tvrdio je tom prilikom da mali Ivan nikako nije mogao postati otac sa 10 godina.

Provjerili smo nalaze tri puta tako da ne može biti greške. On nema polne ćelije, još je dijete. Nema čak ni testosterona i još su mu nerazvijeni polni organi. Još nije ušao u pubertet, stoga postoji mnogo čudnih pitanja – rekao je on.

Daria tada nije željela da čuje za abortus i tvrdila je da su ona i Ivan spavali samo jednom, kad je on bio sam kod kuće.

– Nakon što smo to uradili, bilo nas je sramota pa smo se skrivali ispod pokrivača – rekla je ona.

Priznala mami šta su ona i Ivan uradili

Uskoro je počela da osjeća mučninu, a kad ju je majka odvela kod ljekara, otkrilo se da je trudna.

– Nakon toga je priznala da je spavala s Ivanom. Bila sam u šoku, ostala sam bez riječi. Kad smo porazgovarale, rekla je da ne želi da abortira, a ja je podržavam – ispričala je njena mama Elena, koja je takođe tada bila u emisiji.

Ivan i njegova majka Galina izjavili su u istoj emisiji da žele da budu dio bebinog odrastanja, te i podizanja, kao i da abortus nije opcija.

– Nisam znala šta da kažem kad sam čula da će moj desetogodišnji sin postati otac. Mislim da on nije ni svjestan šta se dogodilo. On je rekao da mu je Daria ponudila da imaju odnose, nisu koristili zaštitu i očito je da nisu shvatili kakve posljedice mogu da budu – ispričala je.

Sumnje da je dječak otac

Ruski mediji raspitali su se tom prilikom i kod susjeda, koji tvrde da sumnjaju da je dječak otac, te i da je sve samo priča sa kojom žele da Ivanu podmetnu dijete.

Pročitajte još

Sa druge strane, budući tata kaže da ni najmanje ne sumnja u to da je dijete njegovo.

– Daria nikad nije bila s drugim, siguran sam u to. Ja sam otac njene bebe – rekao je odlučno.

Darija postala influenserka

Godinu dana nakon što je šokantna vijest obišla planetu, lokalni mediji su se upustili u potragu za maloljetnim roditeljima.

Daša je novostečenu slavu počela da koristi kako bi privukla pratioce na društvenim mrežama.

Lokalni mediji navode da učenica pokušava da unovči svoje naloge na društvenim mrežama kako bi postala influenserka, kao i da želi da sarađuje sa brendovima i sponzorima, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije