Hronika

"DJEVOJKE I JA NEĆEMO ODUSTATI" Milena Radulović se oglasila poslije potresne ispovesti o zlostavljanju, pokrenula BURU KOMENTARA

Tvrdnja poznate glumice Milene Radulović da ju je, dok je još bila maloljetna, silovao čuveni nastavnik glume Miroslav Mika Aleksić, zapalila je u subotu uveče društvene mreže.

"DJEVOJKE I JA NEĆEMO ODUSTATI" Milena Radulović se oglasila poslije potresne ispovesti o zlostavljanju,  pokrenula BURU KOMENTARA
FOTO: FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA
Milena Radulović

Milena Radulović je na svoj instagram nalog postavila naslovnu stranu Blica sa udarnim naslovom “Miroslav Mika Aleksić nas je silovao i zlostavljao“, a ubrzo ju je zasula podrška brojih pratilaca, među kojima je i mnogo njenih kolega.

– Poslije teške unutrašnje borbe, neke hrabre djevojke i ja rešile smo da stanemo na put mračnom krugu zlostavljanja. Nećemo odustati – napisala je Milena Radulović na Instagramu.

Milenim kolega Miodrag Radonjić poslao je poruku njoj i ostalim djevojkama koje su Aleksića optužile za silovanje ili seksualno uznemiravanje, piše Blic.

Poruke u vidu srca poslali su i glumci Nina Janković, Milan Marić, Aleksandar Radojičić, Jelisaveta Orašanin, Radovan Vujović…

– Za svu djecu, za sve žene i za cijelo društvo. Bravo Milena, bravo djevojke! Vaša snaga je nemjerljiva – tvitnula je Mia Bjelogrlić, inače kćerka glumca Dragana Bjelogrlića.

I novinarka Suzana Trninić pohvalila je Milenu Radulović.

– Bukvalno mi je kamen u stomaku. Svaka čast novinarki ‘Blica’ na još jednom velikom koraku koji je napravila u razgovoru s Milenom. Za Milenu Radulović velika podrška i duboki naklon za hrabrost -napisala je Suzana Trninić.