Hronika

Dobojska policija imala pune ruke posla: Uhapšeno više osoba, oduzeta marihuana, spid i ekstazi (FOTO)

Pripadnici Policijske uprave Doboj tokom proteklog vikenda imali su pune ruke posla i uhapsili su više osoba od kojih su oduzeli različite vrste narkotika.

policija republike srpske , ilustracija za hapšenje
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

U subotu oko 18.05 časova, izvršili su kontrolu automobila kojim je upravljao M.M. sa područja grada Doboja sa kojim su se u vozilu nalazili A.V. i R.Ž. oba sa područja grada Doboja, te su daljom kontrolom pored suvozača u navedenom vozilu A.B. uočili vrećicu u kojoj se nalazila vaga za precizno mjerenje i više paketića sa spidom.

– Isti dan na Osnovu naredbe Osnovnog suda u Doboju izvršen je pretres navedenog automobila, lični pretres svih osoba koja su se nalazila u vozilu i porodične kuće koju A.V. prilikom čega je pronađeno i oduzeto tri paketića sa marihuanom ukupne težine od 2,4 grama, 15 paketića sa spidom teška 37,6 grama, jedan džonit ukupne težine od jedan gram, jedna vrećica u kojoj se nalazilo pet tableta ekstazija ukupne težine od 2,3 grama, jedna digitalna vaga za precizno mjerenje i drugi predmeti koji su namijenjeni za pakovanje i konzumiranje opojne droge – saopšteno je iz PU Doboj.

Pronađene i oduzete opojne droge
FOTO: POLICIJSKA UPRAVA DOBOJ

Sljedeći dan Policijski službenici Policijske uprave Doboj, uhapisli su S.S. sa područja grada Doboja i V.K. iz Tešnja  zbog osnova sumnje da su izvršila krivično djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Prilikom legitimisanja pronađeno je i oduzeto 10 paketića sa 17,9 grama marihuane, jedan smotuljak od 1,9 grama marihuane i dva paketića sa tri grama spida.

Po kompletiranju i dokumentovanju predmeta protiv A.V. Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen Izvještaj o izvršenim krivičnim djelima „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ i „Omogućavanje uživanja opojnih droga“, a protiv S.S. i V.K. Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu