Zabava

"DOBRO SE OSJEĆAM" Ilda Šaulić čeka drugo dijete i pozitivna je na koronu

Pjevačica Ilda Šaulić čeka drugo dijete, a pored ove vijesti saznala je i da je pozitivna na korona virus. Prema njenim riječima, iako nema simptome, ona se samoizolovala kako bi zaštitila svoje najbliže.

"DOBRO SE OSJEĆAM" Ilda Šaulić čeka drugo dijete i pozitivna je na koronu
Foto; Milan Ilic/RAS Srbija

Dragi moji, imam sa vama da podijelim dvije vesti, jednu najljepšu i drugu ne tako dobru. Prva je da će naša porodica postati bogatija za još jednog člana, čemu se svi neizmjerno radujemo. Upravo zbog trudnoće, otišla sam na test i dobila sam rezultat koji mi je pokazao da sam pozitivna na Covid-19 – kaže pjevačica i dodaje:

– Odmah ću vam reći da nemam simptome, dobro se osjećam, tako da nemate razloga za brigu, ali istovremeno svjesna sam ozbiljnosti tako da sam preduzela sve propisane mjere, uključujući i samoizolaciju. Hvala vam unaprijed na lijepim željama, čuvajte se i budite mi dobro. Voli vas Ilda.

Kako saznaje Blic, ona je lijepe vijesti čula na dan kada je njen brat Mihajlo slavio rođendan, a to je bilo prije 18 dana, pa su tu noć duplo slavili i nazdravljali.

– Čim je saznala lijepe vesti, Ilda je iz predostrožnosti otišla da se testira iako ništa nije osjećala od tegoba koje prate virus. Nažalost, test je pokazao da je pozitivna, ali ona nije uplašena s obzirom na to da nema simptome. Svakako se izolovala kako nikoga u svojoj okolini ne bi zarazila – kaže naš izvor blizak pjevačici i dodaje:

– Ona je sada na pragu trećeg mjeseca trudnoće i osjeća se dobro. Dolasku novog člana neizmjerno se raduje njena kćerkica Ema, koju pripremaju za dolazak brata ili sestre. Do sada je bila u centru pažnje pa će morati da joj objasne da će imati društvo. Ema će uskoro napuniti četiri godine i budući roditelji su srećni što će između djece biti relativno mala razlika u godinama.

Vijest da u porodicu stiže još jedan član obradovala je i baka Gocu, suprugu pokojnog pjevača Šabana Šaulića, koju je ovo malo otrglo od tuge koju osjeća.

– Goca se od Šabanove smrti povukla i sada bi voljela da ovu radosnu vijest, da stiže još jedno unuče, podijeli sa njim. Kada su joj javili, bila je presrećna i sada će biti malo okupirana planovima oko dolaska unučeta pa će malo skrenuti misli sa tragedije koja im se dogodila – kaže naš izvor.

– Ilda se osjeća dobro i već je imala nastup. Njoj ne smeta da u blagoslovenom stanju pjeva, ali će svakako pratiti savjete doktora i njihove preporuke. Ako se situacije stabilizuje, neće ni prekidati dogovorene poslovne obaveze.

– Ona je svakako snimila novu pjesmu u studiju, koja će uskoro biti puštena i publici – kaže izvor Blica.

Scroll Up