Politika

DODIK NAKON SASTANKA SA ĐOKIĆEM "SNSD i SP ostaju u koaliciji"

Lider SNSD Milorad Dodik izjavio je da su SNSD i SP u koalicionioj saradnji više od 20 godina, te da će tako i ostati.

DODIK NAKON SASTANKA SA ĐOKIĆEM "SNSD i SP ostaju u koaliciji"
FOTO: SRNA

Nakon današnjeg sastanka rukovodstva SNSD i delegacije SP u Banjaluci, Dodik je naglasio da između ove dvije partije nema problema i otvorenih pitanja.

– Odnos SNSD i SP ostaje stabilan, sa uvažavanjem naše koalicione saradnje koja je u nekim trenucima bila odlučujuća za važna pitanja u Republici Srpskoj. Ne želimo da se odreknemo kvalitetnih partnera i u tom pogledu smo samo ojačali našu saradnju – rekao je Dodik novinarima u Banjaluci.

Predsjednik SP Petar Đokić istakao je na sastanku razmatrano kako da SNSD i SP objedinjeni u saradnji, kreiraju najbolje politike koji će poboljšati kvalitet života građana Republike Srpske.

– To se prije svega odnosi na ekonomska i socijalna pitanja, na to kako da pomognemo građanima i privrednim društvima da prevaziđu posljedice pandemije virusa korona – naveo je Đokić.

Sastanku su prisustvovali funkcioneri SNSD Željka Cvijanović, Radovan Višković, Zoran Tegeltija, Luka Petrović, te funkcioneri SP Slobodan Protić, Dalibor Stević, Srđan Todorović i Živko Marjanac.