Zabava

Dokaz prevare: Aleksandra Nikolić i Filip Car razmjenjivali nježnosti ispod stola (FOTO)

Aleksandra Nikolić i Filip Car sve su prisniji, a iako pokušavaju to da sakriju od očiju javnosti, kamera je zabilježila trenutke dok su razmjenjivali nježnosti.

Dokaz prevare: Aleksandra Nikolić i Filip Car razmjenjivali nježnosti ispod stola (FOTO)
FOTO: ZADRUGA/YOUTUBE/SCREENSHOT

Njih dvoje su se, tokom emisije sinoć mazili ispod stola, a po Filipovim pokretima djeluje kao da je češka po nozi, a u jednom trenutku je izgledalo i da su se uhvatili za ruku.

FOTO: ZADRUGA/YOUTUBE/SCREENSHOT
FOTO: ZADRUGA/YOUTUBE/SCREENSHOT

Nikolićeva i Car su jako vodili računa da niko ne vidi šta rade, ali pošto je Valentina Stanković u tom momentu masirala Cara, par puta je provirila i po svemu sudeći vidjela da se nešto kuva.

Pročitajte još

Podsjetimo, Dejan Dragojević juče je javno rekao da raskida sa Aleksandrom Nikolić.

– Neću da se budim svako jutro i da gledam da li me je djevojka prevarila ili ne. Neću da svaki dan zumiram slike i gledam da li je bilo pogleda ili ne. Ne treba mi djevojka koja sedi tamo i druži se sa svima onima sa kojima sam joj zabranio to! Zna da me to povrijeđuje, i to radi i dalje! Zna da ne smije to da radi. Kaže da me voli, a čini mi zlo. Smetalo mi je sve odmah sa Zvezdanom. Sve što radi radi u inat meni. Kad se pomirila prvi put sa Miljanom shvatio sam sve. Aleks hoće da za**be i Maju i Milicu, skontao sam. Milica je skontala da Aleks ima kvarne postupke prema njoj. Ima ciljeve, hoće da pobijedi rijaliti učesnice. Zvezdan je neki njen tip. Završio sam na tabletama zbog svega što radi! Ja mogu sad da uđem u “Zadrugu”! Ona zna šta sam sve radio za nju – naveo je, između ostalog, Dejan tad, prenosi Blic.

Prihvati notifikacije