Hronika

Dovela DIJETE da se vidi sa ocem: Potresni detalji krvave drame u kojoj je bivši suprug ubio ženu (21), a ranio njenog MALOLJETNOG BRATA

Danas popodne u Uroševcu ispred Centra za socijalni rad jedna žena (21) je ubijena i ranjen maloljetnik (15).

Dovela DIJETE da se vidi sa ocem: Potresni detalji krvave drame u kojoj je bivši suprug ubio ženu (21), a ranio njenog MALOLJETNOG BRATA
FOTO: VESNA LALIĆ/RAS SRBIJA

Tužilaštvo u Uroševcu je za prištinske medije navelo da je osumnjičeni za ubistvo žene u Uroševcu njen bivši suprug. Takođe prema Tužilaštvu u Uroševcu, žrtva i napadač su se sreli ispred Centra za socijalni rad, gdje se zločin dogodio.

Koha je javila i da je povrijeđen brat stradale žene. Osnovno tužilaštvo u Uroševcu saopštilo je da je glavni osumnjičeni bivši muž V. A. (36) ubijene žene, i on je u međuvremenu i priveden i određeno mu je zadržavanje na 48 sati. Osnovno tužilaštvo u Uroševcu podnijeće zahtjev za određivanje mjere pritvora. Na licu mjesta su ekipe istražitelja i forenzičara.

Pročitajte još

Kobni susret

Policija je potvrdila da je žrtva E.C. (21), a da je ranjen njen brat D. C. (15), koji nije životno ugrožen.

Direktorka Centra za socijalni rad u Uroševcu, Adelina Redžepi-Braha, rekla je da se sve dogodilo kada su se žrtva i osumnjičeni sreli Centru zbog dogovora oko djeteta. Ona je rekla da je majka dovela dijete u centar zbog viđanja sa ocem. On je sa njim proveo dva sata, a poslije toga se vratio u centar.

Ona je rekla da se muškarac na izlasku iz Centra sreo sa bivšom suprugom, i da je tada krenula svađa, posle koje je on pucao u ženu i i ubio je, a ranio njenog brata. Ona je rekla da se ubistvo dogodilo ispred zgrade Centra.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu