Sudbine

DRAMA U ZAGREBU Voditeljka Nikolina Pišek sa kćerkom pronađena bez svijesti u stanu (FOTO)

Voditeljka Nikolina Pišek i njena kćerka Una preživjele su pravi pakao u noći između subote i nedjelje.

DRAMA U ZAGREBU Voditeljka Nikolina Pišek sa kćerkom pronađena bez svijesti u stanu (FOTO)
FOTO: VESNA LALIĆ/RAS SRBIJA

Naime, u kući u Zagrebu, gdje stanuje Nikolina sa suprugom, istoričarom umjetnosti Vidojem Ristovićem, pukla je cijev od gasa koji obezbjeđuje grijanje čitave zgrade, te su se Nikolina i Una otrovale ugljen-monoksidom, piše Blic.

– Sve se desilo u noći između subote na nedjelju. Nikolina se oko dvadeset časova čula sa Vidojem koji je zbog posla morao da dođe u Beograd, tada mu je rekla da je sa kćerkom došla iz grada i da će zajedno da gledaju film i odmaraju. Potom je Nikolina pozvala supruga oko jedan sat uveče i rekla kako njihova kćerka Una povraća i ima jaku glavobolju. Tada mu je rekla da se ni ona ne osjeća najbolje. Vidoje je savjetovao da odmah krenu kod doktora, što je Nikolina poslušala – otkriva izvor blizak voditeljki i dodaje:

– Kada ju je suprug pozvao nekoliko minuta kasnije, Nikolina se nije javljala. Vidoje je odmah pozvao nekoliko prijatelja kako bi otišli do njihove kuće i provjerili šta se dešava sa Unom i Nikolinom. Međutim, prijatelji kada su stigli ispred kuće, čuli su samo kako psi laju, ali niko nije otvarao vrata. Nakon toga su razvalili ista i vidjeli Nikolinu koja je bila u nesvjesnom stanju na podu, dok je kćerka ležala u krevetu isto u nesvjesnom stanju. Kolima hitne pomoći prebačeni su u bolnicu. Odmah su pozvali policiju i hitnu pomoć, a čim su došli na lice mjesta shvatili su da je cijev koja je pukla usljed građevinskih radova izazvala trovanje gasom. Nikolina je tek danas puštena iz bolnice, dok se kćerka i dalje nalazi na dječjoj klinici. Vatrogasci su izmjerili da je u kući u tom trenutku bila sedam puta već doza gasa od one koja je dozvoljena.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu