Hronika

Droga bila spremna za prodaju: Odličan ulov policije u Foči, ODUZETA 64 KILOGRAMA MARIHUANE

U akciji “Plantaža 23” pripadnici Policijske uprave Foča pronašli su i zaplijenili 64 kilograma marihuane.

Akcija Market
FOTO: TUŽILAŠTVO BIH

U PU Foča su rekli da su u okviru planskih aktivnosti  na suzbijanju zloupotrebe opojnih droga pronašli i izuzeli veću količinu marihuane.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje koji se usmeno saglasio da se preduzmu sve mjere i radnje na dokumentovanju  krivičnog djela “Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga”.

Pročitajte još

– Uviđaj su obavili policijski službenici uz prisustvo  tužioca nadležnog tužilaštva. Tom prilikom pronađene su četiri pvc vreće u kojima se nalazi 59 pakovanja u kojima se nalazi marihuana ukupne bruto mase od oko 64 kilograma, zapakovana u streč foliji spremna za dalji transport i prodaju – pojasnili su u PU Foča.

Predmeti koje su izuzeti sa lica mjesta deponovani su u službene prostorije Policijske uprave i biće predmet vještačenja.

Policijski službenici Policijske uprave Foča preduzimaju i dalje planske aktivnosti i operativne mjere i radnje na rasvjetljavanju i otkrivanju izvršioca krivičnog djela “Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga”, a sve pod nadzorom postupajućeg Tužilaštva.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije