Hronika

Drogirali se kokainom u autu: U Modriči uhapšene 3 osobe, zaplijenjena droga

Policija u Modriči uhapsila je tri osobe zbog sumnje da su izvršile krivična djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i omogućavanje uživanja opojnih droga.

Policija RS
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Iz Policijske uprave Doboj saopšteno je danas da su operativnim radom na terenu policijski službenici uočili G.K. i G.G. da konzumiraju kokain u automobilu N.N, te su od njih oduzeli tri vrećice sa sadržajem bijele praškaste materije ukupne težine od 2,2 grama.

– Isti dan na osnovu naredbe Osnovnog suda u Modriči izvršen je pretres porodičnih kuća navedenih osoba, putničkog automobila i ugostiteljskog objekta koji pod zakupom koristi G.K. Pronađene su i oduzete dvije vrećice sa sadržajem biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu ukupne težine od 85,5 grama, posuda za konzumiranje marihuane – tzv. „bong“,  kutija od cigareta sa sadržajem materije koja asocira na marihuanu od 1,3 grama – saopšteno je iz PU Doboj.

Pročitajte još

Pronađene su i oduzete četiri vrećice sa sadržajem bijele praškaste materije ukupne težine od 4,9 grama, folija sa sadržajem materije koja asocira na marihuanu težine od 1,1 grama, slamčica sa ostacima bijele praškaste materije, držač za sim kartice sa ostacima praškaste materije, vrećica sa ostacima biljne materije koja asocira na marihuanu, četiri ostatka ručno spravljene cigarete, tri cigarete djelimično korištene sa nepoznatim sadržajem i dvije vrećice sa ostacima bijele praškaste materije.

– Po kompletiranju i dokumentovanju predmeta protiv navedenih lica Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen Izvještaj o izvršenim krivičnim djelima- saopšteno je iz policije.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije