Zabava

DUGO ČUVANA TAJNA Ksenija Pajčin je prije smrti snimila pjesmu sa ovim srpskim pjevačem (FOTO)

Željko Šašić i tragično nastradala Ksenija Pajčin prije 14 godina su zajedno snimili pjesmu, a ona nikada nije ugledala svjetlost dana.

DUGO ČUVANA TAJNA Ksenija Pajčin je prije smrti snimila pjesmu sa ovim srpskim pjevačem (FOTO)
FOTO: GVOZDEN RAKIĆ/RAS SRBIJA

Naime, Željko i Ksenija bili su najbolji prijatelji i pjesma je trebala da bude kruna njihovog prijateljstva.

Ksenija je jednom prilikom sa Željkom bila gošća u emisiji “Bravo šou” i on je tada ekskluzivno saopštio da su snimili duet i da je veoma uzbuđen zbog pjesme.

– Pjesma je temperamentna i tekst je interesantan. I tu negdje, kada sam je otpjevao i kada sam čuo, gotovo cijeli aranžman, u tome sam čuo nekoga kao što je Ksenija Pajčin. Vjerovala ili ne. Nespojivo, možda do sada. Pozvao sam Kseniju, ona je došla u studio, čula je, to se njoj svidjelo, otpjevala je svoju dionicu i ispala je jedna veoma interesantna pjesma. Nažalost, nismo stigli da je izmiksamo do ove emisije, zato što naš dragi snimatelj se nije nešto dobro osjećao ovih dana. Ali sigurno je da će to u najskorijoj budućnosti biti negdje premijerno izvedeno. Dakle, neću reći da je to duetska pjesma Željko Šašić i Ksenija Pajčin, ali ću reći da je to izuzetan spoj. Žestoka je i temperamenta – rekao je tada Željko, a Ksenija se nadovezala:

– Jako je temperamenta. Pozdravljamo snimatelja. Ja mislim da je to duetska pjesma.

FOTO: G. SRDANOV/RAS SRBIJA
FOTO: G. SRDANOV/RAS SRBIJA

Željko Šašić je sada, nakon 14 godina ispričao šta se dogodilo sa pjesmom i zašto nikada nije ugledala svetlost dana.

– To je bila čvrsta i moderna melodija, gdje, uglavnom, ja pjevam, a bio je jedan deo koji je strašno odgovarao Ksenijinoj energiji. Bilo je na nekoliko jezika i ona je repovala na španskom i engleskom. Taj tonski zapis je ostao u jednom studiju, to postoji u arhivi, ali nikad nismo objavili sve to. To smo snimali nekoliko godina prije njene veze sa problematičnim dečkom. Spot smo takođe htjeli da napravimo, ali, nažalost, nismo to sve realizovali. Znate kako, pjevači snime masu pjesama, ali ne objave sve. Možda se to iskopa i objavi jednog dana, nisam razmišljao o tome – otkrio je Šašić za Srpski telegraf tajnu čuvanu 14 godina.