Hronika

Dvoje teže i 9 lakše povređeno: Detalji lančanog sudara koji je nastao zbog pješčane oluje

U lančanom sudaru, koji se dogodio danas oko 14.15, na starom putu Subotica –Žednik, dvije osobe su zadobile teže povrede, a devet ima lakše povrede, kažu u Opštoj bolnici Subotica.

lančani sudar u Subotici
FOTO: VIBER / GRUPA GRAĐANA / USTUPLJENE FOTOGRAFIJE

Prema prvim podacima je saopšteno da je povrijeđeno šest osoba, međutim, kako se saznaje posljedice teške saobraćajne nesreće, karambola koji je nastao zbog smanjene vidljivosti usljed pješčane oluje, ima više učesnika u saobraćaju.

Iz Policijske uprave i Osnovnog javnog tužilaštva su potvrdili za Blic da je učestvovalo ukupno 14 vozila, među kojima osim automobila ima i kamiona, i jedan teretnjak.

Pročitajte još

Fotografije i videa sa lica mjesta pojavili su se u Viber grupama i na društvenim mrežama i na njima se vide smrskani i prevrnuti automobili.

lančani sudar u Subotici
FOTO: VIBER / GRUPA GRAĐANA / USTUPLJENE FOTOGRAFIJE

Do oko 18 časova put ka Bačkoj Topoli na ovoj dionici je bio obustavljen i policija je preusmeravala vozila na auto  put, a trenutno se odvija normalno u svim pravcima

Podsjetimo, 12. marta, u Mađarskoj se takođe dogodio lančani sudar zbog pješčane oluje i smanjene vidljivosti, ali su posljedice bile daleko teže. Naime, u tom sudaru učestvovalo je više od 40 vozila i bilo je smrtno stradalih putnika.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije