Hronika

EKSKLUZIVNO Bivši igrač Borca dobio batine u centru Banjaluke, išamarali ga pred gostima kafića

Bivši fudbaler FK Borac Saša Kajkut išamaran je tokom vikenda u jednom kafiću u centru Banjaluke, ekskluzivno saznaje Srpskainfo.

EKSKLUZIVNO Bivši igrač Borca dobio batine u centru Banjaluke, išamarali ga pred gostima kafića
FOTO: DARKO BASARA/RAS SRBIJA

Za napad na Kajkuta osumnjičen je J. K., koji je godinama poznat policiji po krivičnim djelima.

Prema našim informacijama, Kajkut je bio u bašti jednog od najpopularnijih kafića u Banjaluci kada je u kafić ušlo više osoba.

– Vidio sam kada su Kajkuta uhvatili za vrat i izveli iz kafića u obližnji haustor. U haustoru su ga naslonili na jedan od lokala i tom prilikom opalili su mu više šamara – kaže sagovornik Srpskainfo.

On je dodao da se par puta Kajkut pokušao zaštiti, ali da su galamili na njega da spusti ruke i nakon toga ga opet udarali.

Pročitajte još

Poslije toga, Kajkut se više nije vraćao u kafić.

– Ubrzo poslije napada primijetio sam dva policajca koja su dolazila u kafić i nešto su zapisivali. Mislim da su se dva puta vraćali u kafić i nakon toga su otišli – kaže izvor Srpskainfo.

U Policijskoj upravi Banjaluka su nam potvrdili da im je prijavljen ovaj slučaj i da je pokrenut prekršajni postupak, te da je saslušan osumnjičeni.

Saša Kajkut je dugogodišnji fudbaler koji je u više navrata nastupao za banjalučki Borac, a tokom prošle godine okončao je karijeru.

Tokom internacionalne karijere nastupao je za više klubova u Hrvatskoj, Grčkoj, a oprobao se i u Kini.

Pokušali smo stupiti u kontakt sa Kajkutom, ali nije odgovarao na naše pozive.

Prihvati notifikacije