Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

EMINA I ONA UBIJAJU TRI MUŠKARCA Lijepa Nata se prisjetila jednog događaja iz prošlosti

Zabava
Autor:

Foto: Instagram/Screenshot

U susret premijeri nove pjesme “Muško više ne mogu”, koju je snimila u duetu sa Eminom Jahović, Nataša Bekvalac se prisjetila jednog događaja iz prošlosti.

Naime, panonska barbika se osvrnula na to što je, za potrebe spota za spomenutu numeru, morala da pokaže i glumačke sposobnosti, te je, u intervjuu za Story, isrpičala.

– Već sam nekoliko puta pričala o tome da mi je jedan od najvećih stresova kao veoma mladoj djevojci bio kada sam odbijena na Akademiji dramskih umjetnosti u Novom Sadu. Tada sam mislila da mi se srušio cijeli svijet, ali vrlo brzo sam shvatila da Bog ima bolje planove za mene. Počela sam da se bavim muzikom koja mi je istovremeno otvorila i vrata glume. Tako često svoju drugu ljubav koristim u spotovima – dodala je Nataša, a potom se osvrnula na to što Emina i ona u novom spotu ubijaju trojicu muškaraca.

– Nije mi bilo teško da se “ubacim” u kožu povrijeđene žene, koju je povrijeđeno srce navelo da počini zločin. Bilo je dosta emotivnih momenata za obje, mada je na prvom mjestu bilo zabavno – rekla je lijepa Nata.

(Pulsonline)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO